Arriva korting friesland


arriva korting friesland

Korting of een Netabonnement. Om te kunnen reizen met een abonnement heb je in de meeste gevallen een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Hierbij moet je ook persoonsgegevens invullen. Vrij reizen in de bussen, trams en Metros in heel Nederland in de spits en in de daluren voor een vast bedrag. Als je op de link klikt wordt er een pdf gedownload. Lees hier hoe het werkt. Ook geldig bij andere vervoerders, de kosten van het product zijn 19 euro per maand of 190 euro per jaar. Je reist meer dan 3 keer per maand. Selecteer je regio en leeftijdscategorie om te zien uit welke abonnementen je kunt kiezen.

Karten de uithof korting, Kortingsbon wehkamp,

Ook geldig bij andere vervoerders, je reist vrijwel dagelijks, op een vast traject. Arriva zal deze persoonsgegevens uitsluitend aanwenden voor de in deze privacyverklaring omschreven doeleinden en vindt het kortingscode sacha shoes 2019 van essentieel belang dat Arriva zich in alle gevallen houdt aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Vraag persoonlijke OV-chipkaart aan. Het abonnement Arriva Dalvrij Deal werd aangeboden aan reizigers die geen recht meer hadden op het Studentenreisproduct. Bekijk NS abonnementen, lees voordat je een abonnement koopt goed de voorwaarden. In 2014 is Arriva gestart met twee landelijke Arriva abonnementen Arriva Vrij Reizen en de Arriva Dalvrij Deal. Aanvraagformulier abonnementen Abonnementsvoorwaarden Kies je regio Alle producten, nieuwsberichten en wijzigingen in de site worden dan voor jouw regio getoond. Ga naar de content, helaas, er zijn geen acties op dit moment. Abonnementen die voor die datum aangeschaft zijn, mogen nog gebruikt worden tot einde looptijd. Kosten zijn afhankelijk van type abonnement.

Hier staat vermeld of je het ook bij andere vervoerders kunt gebruiken. Dan is het abonnement daarna niet meer te gebruiken en verlengen. Plan je reis op en klik onder het reisadvies op Abonnementen voor deze reis'. Reizen met 50 korting in zowel de spits als in de daluren. Persoonlijke OV-chipkaart aanvragen, om te kunnen reizen met een abonnement heb je in de meeste gevallen een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Hoe het bestand wordt geopend, is afhankelijk van je instellingen. Het abonnement Arriva Vrij Reizen was exclusief ontwikkeld voor reizigers van 65 jaar en ouder. Waddeneilanden) en alle Qbuzz bussen in Groningen en Drenthe.


Sitemap