Treinkaartjes korting jumbo


treinkaartjes korting jumbo

is niet te koop in de AH to go shops. Hij maakt goede afwegingen en kan die rustig en duidelijk naar voren brengen. Looptijd actie: 11 november 2013 t/m 24 november 2013 Prijs: 17,50 Geldig: 11 november 2013 t/m 2 februari 2014 Aantal personen: 1 volwassene en 2 kinderen (4 t/m 11 jaar) Inclusief traktatie: nee Treinvervoerder: Alle treinvervoerders Link: NS dagkaartactie hema Opmerking: t/m 3 jaar mogen. De korting is nu 50 1 kaartje kost nu 22,99.p.v. Lees hier alles over het. Leuk aan deze actie is dat dat deze goedkope treinkaartjes van Kruidvat ook in de herfstvakentie te gebruiken zijn. Klik hier voor de link naar de actie. De kaart blijft geldig t/m en is alleen geldig op de zaterdag en de zondag. Er waar iedereen nietsvermoedend zijn filmpjes aanklikt, wordt het geluid als vanzelfsprekend ervaren.treinkaartjes korting jumbo

Vanaf 3 t/m 22 februari heeft Kruidvat weer treinkaartjes in de aanbieding die te gebruiken zijn vanaf 7 februari t/m. Goedkope treinkaartjes voor Jumbo-klanten Als je bij Jumbo voor 30 euro boodschappen doet, krijg je drie muntjes voor een dagje weg. Die kun je ook gebruiken voor goedkope treinkaartjes.

Deze kun je online aanschaffen maar wil je het gelijk in huis hebben dan kun je het ook gewoon gelijk in de winkel aanschaffen. Looptijd actie: 14 t/m Geldig: t/m, prijs: 17,- Aantal personen: 1 Treinvervoerders: Alle treinen behalve Thalys Link: AH treinkaartactie Hema treinkaart actie Een dag lang onbeperkt rondreizen door heel Nederland voor maar 17,50 inclusief de mogelijk om ook nog eens 2 kinderen mee te nemen. Dan heb je nog meer keus.

Een CJP-pas is er voor iedereen tot 30 jaar. Zie ons artikel over. Hema NS dagkaart actie De hema heeft weer NS dagkaarten in de aanbieding. Kruidvat biedt deze NS dagkaarten aan in de vorm van een weg-gooi-chipkaart. Tien jaar Miniworld (Dagje Rotterdam). Deze goedkope NS dagkaarten zijn ook via internet te koop, let er dan wel op dat u 0,99 extra betaalt. Automatisch komen de activiteiten op de voorpagina, er zijn twee webwinkels (boeken en reizen) toegevoegd, er is een ware schatkamer te vinden en te raadplegen in het ledendeel.

Goedkope treinkaartjes mei 2017: vanaf 9,95treinkaartjes korting jumbo


Sitemap