Hoeveel korting vragen nieuwe auto


hoeveel korting vragen nieuwe auto

uitvoer van het voertuig. Rij je daar zo in weg? 2011 om 18:34 10 Antwoorden / 1 Vragen 0 Op basis van eigen ervaring afgelopen jaar: - vraag even goed als er korting geboden wordt waarover dit geldt (totaal bedrag of netto-catalogusprijs) - kijk of er afleverkosten bijkomen - kijk of er kosten rijklaar maken. Een maand tevoren ben ik alle dealers in de ruime omgeving afgeweest en stevig onderhandeld. Rapporteer Login om een reactie te plaatsen op het antwoord he door henry1942 - 9 feb. Leveringstermijn, het komt nogal eens voor dat een nieuwe auto niet op de afgesproken datum wordt afgeleverd.

Expert kortingsactie philips
Slagharen korting weekend
Eukanuba kortingsbon
Grotten van han kortingsbonnen

Veel succes met onderhandeln /afdingen, poltol. Ik ga er dus vanuit dat je als je alles direct betaald meer korting kunt bedingen. Deze dealer maakte meteen een mooie prijs. Best de moeite waard om te onderhandelen over die korting! Zoek op : "korting aankoop nieuwe auto zonder inruil". Dit alles vanwege bovengenoemde punten Verkoper snapte niet dat ik teleurgesteld was in de offerte. Afgelopen week hebben wij contact gehad met erkende Bovag Citroen Dealer voor aanschaf 2e auto via private lease.

Het vrijwaringsbewijs is erg belangrijk, want daarmee kan je aantonen dat schades en bekeuringen na moment van de verkoop niet door u zijn veroorzaakt. In prijs is het verschil erg groot. 2011 om 13:36 11 Antwoorden / 0 Vragen 0 Kijk voor prijzen: Voor gangbare korting: Voor multi-brand/ outlet/ garage, heeft soms ook nieuwe overjarige auto's met hoge kortingen : Rapporteer Login om een reactie te plaatsen op het antwoord th door theodorusme - 9 feb.


Sitemap