Groene beer kortingscode


groene beer kortingscode

worden gecombineerd met andere acties, kortingen of tarieven. Nog 10 kg te gaan! Geplaatst door Tamara, he Cimberley. Geplaatst door Fenna hoi, ik ben met pro-dieet begonnen op 22 juni en ik woog 109 kilo. Ik heb alweer 3 nieuwe potten gekocht en daarna ga ik proberen iets af te bouwen. Ik hou me daar wel aan. Ik doe sochtends een shake en smiddags, tussendoor eet ik veel rauwkost. Ik heb geen hongergevoel gehad, eerder een continu vol gevoel. Wil er minimaal 20 af, dus heb nog even te gaan. Geplaatst door malika gebruikt 3 weken pro dieet, bevalt me prima, ben 5 kilo afgevallen, nog 20 kilo te gaan voor mijn vakantie, hopelijk dat het gaat lukken.

Het is goed te doen en de smaken (aarbei en banaan) zijn erg lekker. Wel het zeefje uit de beker halen, ijskoud koelen.

Ik kon niet meer stoppen. Helaas geen weegschaal maar mijn jeans is mijn graadmeter. Eet mee met de pot, soms in iets andere variant, en ben veel vis gaan eten, wat ik nu heel lekker vond, en vroeger niet! Ik wil nog iets van 3 kilo en trek hiervoor nog 3 tot 4 weken uit. Het zal nog wel even duren voordat mijn lichaam en geest gewend zijn aan deze manier van voeden, maar ik heb er alle vertrouwen. We zijn druk bezig met Museumnacht Leiden 2019. Ik ga nog ff door, ik zou 85 willen wegen dus dat gaat mij ook zeker lukken. Ben nu in totaal 13 kilo kwijt en ben van shirts XL naar net een M-tje gegaan.

Kortingsbon postcodeloterij pannenkoekenboot Kortingsbongroene beer kortingscode


Sitemap