Reizen met korting ns international


reizen met korting ns international

als een binnenlandse verbinding. Thalys heeft voor u als 60-plusser ook nog eens speciale tarieven. Zo profiteert u van korting over het hele traject. Bekijk aanbiedingen Treintickets naar Antwerpen 20 Boek nu en reis maart, april en mei 2019 voor 20 met de trein naar Antwerpen. Morgen moet ik met de, nS international reizen (richting Berlijn) op een binnenlands traject (tot Apeldoorn). Begin uw weekendje weg of dagje shoppen ontspannen en reis per trein naar Belgi. Voorwaarden senior tarief: Vanaf 60 jaar (op de dag van reizen Enkele reis, beschikbaar in Comfort 1 en Comfort 2; Alles onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de tarieven. Dit kan bij de NS -kaartautomaat.

U moet hiervoor Samenreiskorting op uw OV-chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen. De reiziger met het, nS -abonnement of Studentenreisproduct hoeft hiervoor niets te doen. Met korting reizen naar wel 23 verschillende landen in Europa!

Samenreiskorting op uw OV-chipkaart laden, samenreiskorting is verkrijgbaar bij. Dan kunt uĀ Samenreistickets kopen. De daluren zijn: maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00 -.00 uur en.30 uur.

Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit. Aanbiedingen bekijken Korting bij NS International Hieronder vindt u een aantal bespaartips voor het boeken van goedkope treintickets, zodat u met korting bij NS International uw treinticket kunt boeken. Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting. Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. Boek dus op tijd! Overige aanbieders Naast de treinreizen van NS International houden wij ook de acties van andere vervoerders/aanbieders voor u bij. Neemt u voor aanschaf wel uw OV-chipkaart met daarop uw Voordeelurenabonnement mee, en een geldig legitimatiebewijs.

Korting pharos reizen wintersport
Bax korting op alles
Studentenreisproduct korting bus


Sitemap