Goedkoop parkeren luchthaven koln


goedkoop parkeren luchthaven koln

parkeerterrein van het hotel. In dat geval ben je het goedkoopste uit bij parkeervergelijker. Ga er niet vanuit dat de medewerkers van de parkings Engels of Nederlands spreken. Voor alle reizigers met een beperkt budget is dit een perfecte uitkomst. Keulen Airport is dus zowel voor vakantiegangers als personen die op zakenreis gaan een perfecte keuze. Keulen Airport, oftewel Keulen Bonn Airport, is steeds populairder aan het worden.goedkoop parkeren luchthaven koln

Daarom bieden ze kort of lang parkeren bij het vliegveld tegen zeer voordelige prijzen.
Zo kunt u toch nog zeer goedkoop met de auto reizen en loopt u niet hoog op in de kosten.
Goedkoop parkeren, het vliegveld zelf biedt in totaal.500 parkeerplaatsen verdeeld over P1 t/m P3 en Parkeerplaats Nord.
De goedkoopste optie is P3, waar je al voor 29 per week je auto parkeert.

In het centrum van Keulen moet je betalen om je auto op straat te parkeren. Omdat steeds meer vluchten vertrekken vanaf Keulen Airport, wordt dit vliegveld steeds aantrekkelijker voor zakelijke vluchten. In de omgeving zijn. Vertrek zonder zorgen van de luchthaven en laat uw auto gerust achter op een van onze parkeerterreinen. Dankzij de eenvoudige onlineboeking en de uitstekende service kunt u namelijk zowel geld besparen als ontspannen! In de wijk parkeren. Je kunt hierbij kiezen uit shuttle- of valet- parkeren. Maximaal 7 personen per rit. Ook de parkeerplaatsen van Hotel Ibis Köln Airport bevinden zich op een gunstige locatie en zijn heel betaalbaar. Keulen wordt een steeds goedkopere keuze, omdat steeds meer budgetmaatschappijen vliegen vanaf Keulen Airport.


Sitemap