Kortingsbonnen apenheul 2019


kortingsbonnen apenheul 2019

beindigen als daar aanleiding toe mocht ontstaan. Waar wacht je nog op? De aapjes zijn van nature heel vriendelijk en ongevaarlijk, ook voor kinderen. Alleen de leeuw (114 decibel) en de blauwe vinvis (180 decibel) maken meer geluid. Stichting Apenheul zet zich met hart en ziel in voor de apen en hun leefgebied. Dat zijn de zoetgevooisde klanken van de noordelijke witwanggibbon! Het zijn kleine apen die daar rondhangen, zoals ringstaartmaki's, berberapen en leeuwaapjes. Er leven daar in totaal zo'n 400 apen en ook nog eens een handjevol andere dieren, zoals vissen, vogels en knaagdieren. Wanneer u weer op krachten wilt komen kunt u terecht bij tal van gezellige terrasjes voor een lekkere maaltijd of een drankje. Alle aanbiedingen voor een dagje uit met hele gezin staan op deze pagina: mis de Apenheul korting niet! Deze aap heeft verder nog een gekke naam: die heeft deze te danken aan de opvallende witte snor, die je zowel bij het mannetje als het vrouwtje ziet.

Apenheul, korting 2019 Apenheul, korting 2018 2019 Officile Praxis actiecodes kortingsbonnen 2019, nu geldig Apenheul kortingscode: 7,50 30 korting in januari 2019

Bespaar tot 70 met de Groupon kortingsbonnen
10 korting Pizza Hut kortingsbonnen - januari 2019
Apenheul (Apeldoorn) - 2019, all You Need to Know before
Leen Bakker - Google

Daarnaast financieren ze via hun eigen natuurbehoudfonds een project die de blauwoogmaki in het wild moet beschermen. Er kan én dezelfde (keuze)kortingsbon per klant per transactie gebruikt worden. Het leuke van deze dierentuin is dat er flink wat bewoners los lopen. U mag gerust uw fototoestel meenemen naar de dierentuin, u kunt absoluut mooie foto's maken. Al sinds 1971 gaat jong en oud hier naartoe om de tientallen soort apen te bekijken die hier in het park rondslingeren en allerlei apenstreken uithalen.


Sitemap