Aanbieding treinkaartjes kruidvat


aanbieding treinkaartjes kruidvat

uw large korting september 2019 Dag Daluren kaart uit en neem mee op reis. Het voordeel loopt natuurlijk nog meer op bij nog langere treinreizen. Deze NS dagkaarten zijn te gebruiken.00 en op zaterdag en zondag de gehele dag. Met deze goedkope treinkaartjes bespaart u veel geld ten opzichte van de gewone NS dagkaart.

Dat kenmerkt deze nieuwe keten die van het oer-Hollandse product heerlijke trendy variaties maakt. Naast hun yoghurt specials en andere producten ben je voor een goede kop koffie of thee bij hun ook op het juiste adres. Deze voordelige treinkaartjes zijn op doordeweekse dagen geldig van.00u. En een verrassend assortiment branchevreemde producten, zoals cds, speelgoed en decoratieve artikelen voor in en om het huis.

Ook bij deze treinkaartactie geldt dat je ze alleen kunt gebruiken tijdens de dal uren. Deze gezinstreinkaartje geldt voor 2 kortingscode voetbaldirect volwassenen en 2 kinderen en dat voor maar 30,-! Niet geldig in treinen van Eurostar of Thalys. Dus ook in de middagspits en op de feestdagen. Looptijd actie: t/m 31 december 2013 Prijs: 30,- Geldigheid NS dagkaart: t/m 31 december 2013 Aantal personen: 1 Inclusief tracatie: nee Treinvervoerde: Alleen geldig in NS treinen Link: C1000dagjeuitactie NS Spoordeelwinkel Naast de treinkaartacties van C1000, Kruidvat, Blokker enz heeft ook NS zelf regelmatig interessante. Ook hier betreft het een chip en stempelkaart ineen. Hier klik je het aantal te bestellen treinkaartjes aan en betaal je met iDeal. Wilt u in het vervolg op de hoogte worden gehouden? Bij hema kunnen nu t/m 1 juni treinkaartjes aangeschaft worden die te gebruiken zijn t/m 31 augustus en geldig zijn bij alle treinvervoerders. Looptijd actie: 3 februari t/m 22 februari 2015. Ze worden aangeboden voor een bedrag van 17,- en zijn doordeweeks te gebruiken.00 uur en op zaterdag en zondag de hele dag.

Helaas is het aantal vestigingen tot nu toe beperkt, alhoewel ze wel groeiende zijn! Zo ziet u snel en overzichtelijk waar u op dit moment een NS dagkaart actie te koop. De treinkaartjes van hema kunt u gebruiken op maandag t/m vrijdag.00 uur en op zaterdag en/of zondag de hele dag. Looptijd aanbieding vanaf: t/m Prijs: 13,99 Geldigheid NS dagkaart: t/m tal personen: 1 Inclusief traktatie: nee Treinvervoerder: Alle treinen behalve Thalys Link: Kruidvat NS dagkaart actie Opmerking: Alleen geldig in het weekend op de zaterdagen en zondagen.


Sitemap