Verzamelaarsbeurs utrecht korting


verzamelaarsbeurs utrecht korting

betaalt hiervoor 4 per uur (maximale dagtarief bedraagt 16,-). De VerzamelaarsJaarbeurs vindt plaats op het Jaarbeursplein 6, het adres waar de Jaarbeurs zich bevindt. Niet gevonden wat je zocht? Hier tonen diverse verzamelaars en verzamelverenigingen hun bijzondere collecties. Gedurende het hele weekend zijn er speciale tentoonstellingen, presentaties, demonstraties en signeersessies in de Jaarbeurs.

De jaarbeurs ligt vlakbij het grootste treinen knooppunt van Nederland, waardoor de grote hallen in Utrecht eenvoudig te bereiken zijn. Vooraf je kaarten online kopen betekent dat je een korting krijgt. Miniatuur auto's en model auto's. Ieder leeg plekje wordt gevuld, een bijzondere collectie om in te zien en om te verzamelen.

VerzamelaarsJaarbeurs Korting 2019 Trein naar Verzamelaarsbeurs in Utrecht - Goedkoop VerzamelaarsJaarbeurs 2019: tickets en openingstijden Kortingscode - Verzamelaarsbeurs utrecht korting

Kaartjes efteling korting ad
Coolsound kortingscode

Wij raden dan ook de trein aan, jan klaassen prijs want het reisgemak, de snelheid en de kosten zijn ideaal. De postzegelverzamelaar heeft alles over voor een uniek zegeltje in zijn boek. De auto's zijn tot in detail nagemaakt, de bouwers van deze miniaturen krijgen veel waardering voor hun precisie. Als liefhebber wordt je ook al snel een muziek verzamelaar. Iedere editie postzegel in Nederland, met en zonder stempel. AWI000001FWD Verlopen op: Ontvang 1 korting op je Bike Motion ticket met deze Jaarb.


Sitemap