Ziggo klant korting vodafone


ziggo klant korting vodafone

internet en voor Digitale Televisie van Ziggo en een geselecteerd mobiel abonnement (of abonnementen) van Vodafone. In drie stappen naar je gratis extra's. Geniet van je gratis extra's, een paar uur na het kiezen van je tv-pakket kun je het al ontvangen. Wat merk je daar van? Deze abonnementen moeten op hetzelfde Nederlandse adres en/of KvK-nummer staan. (Kies in de app achtereenvolgens 'Profiel' en 'Adres wijzigen'. Dan krijg je de gratis extras binnen vier weken na activatie van het laatst bestelde abonnement. Niet zeker wat je hebt? Combineer Vodafone met Ziggo en krijg non-stop gratis extra's. Houd er rekening mee dat een periode van 30 dagen ingaat zodra een tv-pakket wordt geactiveerd.

Vodafone heeft je veel te bieden met een landelijk dekkend 4G-netwerk waarmee je naar hartenlust mobiel kunt internetten.
Ben je klant bij Vodafone en bij Ziggo?
Dan verdubbelen we jouw data en krijg je een extra TV-pakket en beveiligingspakket gratis!

De abonnementen staan op hetzelfde adres en/of KvK-nummer. Als je op hetzelfde adres en/of KvK-nummer Internet van Ziggo én een Vodafone abonnement hebt, dan krijg je naast supersnel internet ook nog iedere maand gratis extras. In het weekend van.00 tot.00 uur. Ze hoeven trouwens niet op dezelfde naam te staan. Want als je via Friends Family bestelt krijg je tot 10 korting op de reguliere formido korting verf Vodafone abonnementen. Extra TV-pakket naar keuze, een gratis TV-pakket (t.w.v. Check je adres in de My Vodafone app Controleer eenvoudig op welk adres je bij Vodafone bekend bent via de My Vodafone app. Veel plezier met de gratis extras! Check het dan in de My Vodafone omgeving op de website van Vodafone.

Het beste van HBO. 25 stap je over naar Vodafone via Friends   Family? Van Ziggo ontvang je een e-mail of brief met de instructies over het extra TV-pakket en het Veilig online pakket.


Sitemap