Misterdesign korting


misterdesign korting

dan even contact met ons. Zo haalt u met de meubelen van Ethnicraft een tijdloos, warm en modern meubel in huis. Bent u op zoek naar een specifiek artikel en kunt u deze hier niet vinden? Ook maakt Ethnicraft regelmatig gebruik van het ontwerptalent van andere ontwerpers, de Circle Eettafel is ontworpen door Alain van Havre.misterdesign korting

Bekijk het assortiment design wandlampen van.
MisterDesign en laat u verrassen door de mogelijkheden.
Krijg nu 80 korting op uw energiekosten!
Mega biedt u 40 korting op aardgas en 40 korting op elektriciteit!

Eersteklas designartikelen van de mooiste design merken uit binnen- en buitenland. Kwalitatief hoogstaand en robuust tegelijk. Gebruikte materialen zijn f gerecycled f er wordt voor elke gekapte boom een nieuwe geplant. De kans is groot dat we het artikel toch aan u kunnen leveren! Ethnicraft Meubels, ethnicraft noemt haar collectie emorational. Mooie naturel tinten in combinatie met de karakteristieke nerven van eiken en teak hout. De Pettersson Eettafel, een ontwerp van Patrik Pettersson, is een schitterende eettafel met een natuurlijke en Scandinavische look. MisterDesign is officieel dealer van, ethnicraft. De kans is groot dat we het product van Ethnicraft toch kunnen leveren.

Ethnicraft meubels zijn duurzaam, meubelen van Ethnicraft zijn duurzaam. Ethnicraft haalt haar Teakhout uit Indonesi (Java) en het eiken uit Frankrijk en Servi. Het gehele assortiment van dit prachtige Belgische merk is via ons verkrijgbaar. Een groot gedeelte van ons totale assortiment design meubelen, verlichting en woonaccessoires vindt u in de webshop. Men ontwerpt zelf en produceert een grote collectie massief houten meubelen. De meubelen roepen door het gebruik van het hoogwaardig massief hout warmte.


Sitemap