Meereizen met korting ov-chipkaart


meereizen met korting ov-chipkaart

Lelystad en de Parkshuttle in Rotterdam. Met de OV-chipkaart is een retourkorting nog steeds mogelijk, namelijk door binnen 35 minuten terug te reizen. Op trein- en metrostations waarvan gedeeltes zijn afgesloten met poortjes wordt de OV-chipkaart ook als toegangspas gebruikt voor (tijdelijk) verblijf in dat gebied. Met andere buitenlandse openbaarvervoerbedrijven is geen regeling getroffen en daar is de OV-chipkaart niet geldig. Altijd Voordeel: 20 korting in spitsuren; 40 korting in daluren. Hierop zijn aan voor- en achterzijde papieren vellen geplakt. 23 Regionaal bewerken Het aanbod verschilt per regio en/of vervoerder. Wie per ongeluk iets eerder incheckt, bijvoorbeeld.54, kan uitchecken en.55 inchecken, want wie uitcheckt zonder gereisd te hebben annuleert zijn check-in. 40 korting in de overige daluren. Sneltram Connexxion, GVU Gooi- en Vechtstreek (2011-2019) Connexxion stads- en streekvervoer Almere Connexxion Noord- en Zuidwest-Fryslân Connexxion Twente Connexxion Noordoost Overijssel en Zwolle Connexxion Salland Connexxion IJsselmond (2014-2023) Connexxion Stadsdienst Lelystad Connexxion Haaglanden stad (m.u.v. Ook kan het abonnement inmiddels verlopen zijn, terwijl de kaart zelf vijf jaar geldig blijft.

Korting op reizen met de trein, Natuurmonumenten korting greenchoice, 70 korting kinderkleding,

Met je ZeelandPas krijg je niet alleen heel veel voordeel, je kunt ook gebruik maken van gratis vervoer en vele extra's! Kinderen bewerken Kinderen van 4 t/m 11 jaar kunnen voordelig met de trein reizen. De afgeschreven borg kan afhangen van de vervoerder, het vervoermiddel, het soort OV-chipkaart (persoonlijk of anoniem de reisproducten die erop staan, en de tijd (of het product dan vrij reizen biedt). 1,20 euro: bus, metro, tram en waterbus voor visueel beperkten met het Sentire reisproduct. Sommige reizigers kochten, bijvoorbeeld, niet een kwd kortingscode retour van Utrecht CS naar Den Haag, maar een enkele reis van Utrecht CS naar Utrecht Lunetten via Den Haag, om door de langeafstandskorting (LAK) toch minder te betalen dan tweemaal een enkele reis. Door het overstappen op een andere vervoerder wordt de reis soms duurder dan wanneer men het hele traject bij dezelfde vervoerder aflegt en het kan dus voordeliger zijn een omweg te maken via steeds dezelfde vervoerder, bijvoorbeeld doordat alleen bij NS de regel geldt dat.

Bovendien kun je ook drie medereizigers met korting meenemen.
De OV-chipkaart is een elektronische betaalpas met een interne nfc-chip (tot eind 2008 was dit een rfid-chip) voor het openbaar vervoer in Nederland.
Kinderen (4 t/m 11 jaar) reizen onder begeleiding van een volwassene gratis met de trein.

Scava kortingscode
Koopje.co korting


Sitemap