Abonnement ns aanbieding


abonnement ns aanbieding

Onze medewerkers zijn dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer. Identiteitsbewijs, een e-ticket van NS is persoonsgebonden. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met daarin een vouchercode-link. Niet in combinatie met een vervoerbewijs van hema, Kruidvat, Blokker, Albert Heijn, Jumbo of actiekaarten uit de Spoordeelwinkel. Reizen kan met de binnenlandse treinvervoerders NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Houd de barcode tegen het verlichte vlak aan uw rechterzijde. Nadat u heeft betaald, kunt u uw e-ticket direct downloaden en uitprinten op uw persoonlijke pagina.abonnement ns aanbieding

Het Meereisretour mag gecombineerd worden met een abonnement, keuzedag of studenten OV en is ook geldig in combinatie met een treinkaartje uit de automaat of een e-ticket. NS korting Ben je vaak in de trein te vinden? Neem dan een Altijd Voordeel abonnement en krijg voor een lage prijs per maand altijd 40 procent korting op je treinreis.

Klik op de knop Direct bestellen. Hoe werkt de aanbieding? Het poortje opent en u kunt nu het station betreden of verlaten. In elke editie van het relatiemagazine spoor krijgen vaste klanten korting op een Meereisretour naar de stad die in spoor uitgelicht wordt. Vervolgens krijgt u een link die u aanklikt. Op de achterzijde van elk exemplaar van spoor staat uw kortingscode. De vergoeding wordt gebaseerd op basis van het door u betaalde bedrag. Vul uw gegevens in en klik op In winkelwagen. Hoeveel reizigers met een Meereisretour kunnen meereizen met iemand met een geldig vervoerbewijs? Instappen kan, zoals gebruikelijk met treinkaartacties alleen.00 uur op maandag t/m vrijdag en op zaterdag en zondag de hele dag. Voor deze treinkaartjes ga je naar de site van Spoordeelwinkel.


Sitemap