Kortingsbon sauna zuidwolde


kortingsbon sauna zuidwolde

de mooie dagen waarbij je lekker van de tuin kan genieten en wandelen van sauna naar sauna. Sauna Thermen Zuidwolde heeft een ruim aanbod. Voor de echte liefhebbers is er een 95 graden Die Hard sauna en voor de sauna beginners is er een reguliere, milde sauna.

Kortingsbon sauna zuidwolde
kortingsbon sauna zuidwolde

En in de tuin vind je de Iki sauna, deze wordt door lavastenen warm gehouden, ook worden hier met regelmaat opgietingen gegeven. Een dagje Sauna Thermen Zuidwolde is ontspannen en genieten!

Je kan vervolgens afdalen in de grotsauna die een combinatie is van warmte en muziek. Plan nu een Woensdag-Verwen-Dag in en geniet van het voordelige tarief van 18,50! Combineer uw saunadagje eens met een heerlijke behandeling. Tijdens een dagje luxe ontspanning mag eten en drinken niet ontbreken. Je kunt hier de bijzondere grotmassage (met honing) boeken. 5 redenen waarom de sauna gezond. Iemand ├ęcht verrassen doet u met de cadeaubox of e-ticket van Sauna Thermen Zuidwolde. De handige zoekfunctie op de site maakt het mogelijk om de juiste sauna te vinden.


Sitemap