Meereis korting ns 4 euro


meereis korting ns 4 euro

met een geldig identiteitsbewijs. Niet voor geld inwisselbaar behoudens in gevallen van ernstige vertraging. Het Meereisretour is alleen geldig als degene met wie wordt meegereisd een geldig vervoerbewijs of geldige check-in kan tonen en 12 jaar of ouder. Met deze actie kun je dus lekker een dagje in valet parking schiphol korting de zomer kortingscode cakeprint 2019 voordelig met de trein. De prijs verandert nu van 39 naar 8,95. Normaal gesproken kost een Meereisretour 39, dus u ontvangt 30,05 korting. Het e-ticket wordt in het bevestigingsscherm na de betaling aangemaakt.

Shoppen met kortingsbonnen, Huishoudbeurs 2019 korting blokker, Zin in meer kortingsbonnen per post, Woonbeurs rai korting,

Bestellen, ga naar de pagina die aangegeven staat in spoor. Doordeweeks, van maandag t/m vrijdag, kan de Samenreiskorting alleen buiten de spits gebruikt worden. Klik op "Voer meereis korting ns 4 euro uw kortingscode in". Zaterdag, zondag en feestdagen: Heel de dag geldig. Alleen geldig als ze goed leesbaar en op het juiste formaat zijn uitgeprint. Als u met de kortingscode een Meereisretour koopt, kunt u op het e-ticket aangeven wie ermee gaat reizen. Veelgestelde vragen, is het Meereisretour alleen geldig op vertoon van mijn abonnement?


Sitemap