Kortingscode kinepolis groningen


kortingscode kinepolis groningen

te gaan zonder de hoofdprijs te betalen! Bij Het Laatste Tafeltje kun je met korting naar de Kinepolis. Vergeet niet de juiste vestiging te kiezen! U dient deze dan te tonen om toegang te verkrijgen. De korting kan enkel worden verkregen door op de link "Klik hier om je korting te krijgen" in je mail te klikken. Gebruik Kinepolis Kortingscode VA1MK en ontvang -8 korting op je bestelling bij Kinepolis. Ochtendvoorstellingen zijn enkel op weekenddagen, feestdagen en in vakanties tot 12:00 uur.

Bolwerkstraat 4 7511 GP Enschede, kinepolis Jaarbeurs, jaarbeursboulevard BC Utrecht, utrecht City. De korting is enkel geldig op maximaal twee tickets aan normaal tarief.

Films for Kinepolis Groningen Kinepolis Nederland Informatie over Kinepolis Groningen Kinepolis

Kinepolis wil haar klanten de ultieme filmbeleving bezorgen en combineert daartoe een state-of-the-art bioscoopinfrastructuur met een aanbod op maat van verschillende doelgroepen. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Koop nu bij Social Deal een bioscoopkaartje voor Kinepolis in Den Bosch voor slechts 7,99. Geldig in alle Nederlandse Kinepolis / Utopolis bioscopen. Benieuwd welke films ze op dit moment draaien? Bioscoopkaartjes voor Aladdin, Dumbo en The Lion King voor 25Te koop aan de kassa bij Kinepolis. Let op: deze korting is alleen geldig van maandag t/m vrijdagmiddag maar niet gedurende vakanties (met uitzondering van de zomervakantie). Gebruik Kinepolis kortingscode VA1MK en ontvang -gratis korting op je bestelling bij stelling bij Kinepolis.


Sitemap