Met korting naar 50 plus beurs


met korting naar 50 plus beurs

ect. Dit jaar bezoekt u de beurs extra voordelig! Kijk hier voor actuele prijzen. De 50PlusBeurs is al 26 jaar s werelds grootste evenement voor actieve 50 -plussers met 550 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Gebruik de kortingscode medipoint bij het afrekenen. Ik ben 60, fit en gezond en heb op deze beurs niks te zoeken. Utrecht (0 beoordelingen) Centraal gelegen naast het station in Utrecht. Voldoende voorlichting en vakkundig personeel., tel was behoorlijk intressant Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Veel aanbod en voor iedereen wat Wills.

Trein Entree voor 50 Plus Beurs. De 50 Plus Beurs wordt dit jaar georganiseerd in Utrecht, waarbij u kunt genieten van optredens, workshops en ruim 600 stands boordevol informatie, voordelen en amusement. 50 korting en lidmaatschap Kies ledenvereniging. Met korting naar de 50PlusBeurs.

Ik werd er depri van. Ook voor het concert kunnen kaartjes worden besteld met flinke korting. Wij staan in Hal 9, Gangpad B, Stand 028. Senioren, Groep volwassenen, Winkelen, Theater-/muziekfestivals 50PlusBeurs UtrechtSeniorenGroep klantenbeoordeling Vanaf 5,95 naar de 50PlusBeurs! (24 beoordelingen beoordeling plaatsen, geef je beoordeling. Vorig bericht, volgend bericht, de 50PlusBeurs in de Utrechtse Jaarbeurs is het grootste evenement ter wereld voor actieve plussers. Titel is niet ingevuld, toelichting is niet ingevuld, geef een oordeel per criterium. Hoofddorp (0 beoordelingen) Met drie zalen kan Schouwburg De Meerse het complete theaterprogramma aanbieden met moderne dans, wereldmuziek en kleinschalig cabaret. Let op: het juiste ledenvoordeel verschijnt na het invullen van jouw lidmaatschapsnummer. Toon meer resultaten / Prijzen en tickets Er zijn momenteel geen tickets met ledenvoordeel verkrijgbaar. De ruimte is thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater. Alle leden van de FNV kunnen naar de beurs voor minder dan de helft van de normale entreeprijs.

Amsterdam lookout korting
60 korting ov chipkaart


Sitemap