Kortingsbonnen olmense zoo


kortingsbonnen olmense zoo

het dierenpark nieuwe eigenaars). In 1976 vestigde hij zich in Olmen en bracht zijn dieren over naar zijn privé-park. De eigenaar kwam echter te overlijden in 1993 en het park werd een tijd zonder enige begeleiding gerund. Dankzij de aankoop van het park, kon de familie haar eigen privécollectie een aangepaste huisvesting geven.

Geleidelijk aan werden nieuwe projecten opgestart en de dierencollectie uitgebreid waardoor het privé-park uitgroeide tot een volwaardige privé-dierentuin. In 1995 trok het park ongeveer.000 eerste jaren werd de bestaande infrastructuur grondig aangepakt: dieren kregen meer ruimte in de vorm van eilanden en natuurgetrouwe verblijven. De vorige eigenaar, een gewezen kapitein uit de omgeving Antwerpen Haven, zocht midden jaren '70 een plaats op het platteland om zijn privé-collectie dieren onder te brengen. Dit had tot gevolg dat het park volledig verwilderd en onderkomen raakte.

Heracles kortingsbonnen
Gamma kortingsbonnen andere bouwmarkten
Bonprix kortingsbonnen
Pizza hut kortingsbonnen oktober 2019

History, established in 1981. Grondige renovatie drong zich op, mede om meer bezoekers te kunnen aantrekken. Deze show vindt dagelijks plaats en is toegankelijk voor alle bezoekers. Naast het houden van dieren was Roofthooft ook een circusliefhebber en werd er een grote tent naast het domein geplaatst waar dagelijks circusvoorstellingen werden gehouden. Het circus bleef behouden. Exotische vogels vliegen in al hun pracht. Specialties, op zoek naar een ontspannend dagje uit met het gezin of naar een sfeervolle omgeving voor een groepsuitstap? Wandel langs de Savanne met Afrikaanse olifanten (nieuw giraffen, zebra's, struisvogels en verschillende antilopensoorten. Maak een wandeling in de geitenweide en loop tussen de dieren. Dan heeft de Olmense Zoo wat in petto voor u! In de nieuwe Tropenhal (2000 m) waan je jezelf 4 seizoenen lang in de tropen in een decor van waterpartijen in een tropisch decor met planten, pittoreske wandelpaadjes, vogels in vrije vlucht, landschildpadden, otters, rode vari's, enz. De zoo en het circus waren zonevreemd, maar een provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan stelde dit in regel.kortingsbonnen olmense zoo

Helikoptervlucht van 30, 45 of 60 minuten met een rit.
Olmense Zoo Bukenberg 45, 2491 Olmen rated.3 based on 1,709 reviews "Lovely zoo.
Love the (animal) baby corner, and the space dedicated to bears.

Zin in meer kortingsbonnen per post
Korting zie zoo volkel


Sitemap