Museum groningen korting


museum groningen korting

de rug dragen. Niet aanraken, het aanraken van kunstwerken in het Groninger. Garderobe, ter bescherming van de kunstwerken mag je in het museum geen tassen of dragers voor kinderen op de rug dragen. Rugdragers (ook draagdoeken op de rug) voor kinderen zijn niet toegestaan. Verboden te roken, roken (inclusief e-sigaretten) is overal in het museum verboden. Een tentoonstelling met een staartje 24 november 2018 De Wereld in Huis, Aziatisch porselein - Delfts aardewerk Online Serie, agenda, educatie, educatie, het Groninger, museum verzorgt kunsteducatie voor iedereen.

Spoorwegmuseum korting en aanbiedingen 2019museum groningen korting

Acco kortingsbon
Z8 50 procent korting
Jbl korting emporium 2019

Groepen, schoolgroepen en groepen (v.a. Daarnaast zijn er poppetjes van Asterix en bekende Disneyfiguren te koop. Groepsbezoek met eigen gids is niet toegestaan. Voor de collectie tijdschriften, klik hier. In het Nederlands Stripmuseum ontmoet je strip- en tekenfilmhelden van vroeger. Voor de collectie stripboeken, klik hier. Adres, westerhaven 71 9718 AC Groningen, de museumkaart is helaas niet meer verkrijgbaar in het Stripmuseum. Huisdieren, het meebrengen van dieren in het museum is niet toegestaan, met uitzondering van de geleidehond.

In het Info Center kun je allerlei publicaties, boeken en -video's over kunst bekijken. Wil je meer lezen over de sluiting en het nieuwe museum Storyworld? Telefoon, andere bezoekers van het Groninger, museum stellen het op prijs als je je telefoon voor het betreden van de tentoonstellingsruimtes uit zet. Gemiddeld ontvangt het museum 200.000 gasten per jaar.

Karo art kortingscode
Indoor ski landgraaf korting
Lenson kortingscode


Sitemap