Margriet winterfair met korting


margriet winterfair met korting

per dag, dus wees er snel bij! Let erop dat je het aantal 1 selecteert voor het gratis kaartje (dit aantal moet niet pink gellac kortingscode op 0 blijven staan). Goed voor nieuwe ideen en een enorme dosis positiviteit! Ook zijn er spetterende optredens van bekende artiesten, onmoetingen met auteurs, spektaculaire modeshows en inspirerende kookdemonstraties. Dat alles onder én dak! Je vindt op de Fair ruim 300 stands waar je bij iedere stand geholpen wordt door specialisten binnen deze gebieden. Dit kun je allemaal verwachten: snelle toegang via de vip-ingang gratis parkeren voor de deur speciale vipruimte om in te relaxen koffiemomentje met gebak twee vipworkshops naar keuze obv beschikbaarheid viplunch borrelmoment met een hapje en drankje speciale viptas gebruik van garderobe en tassenstalling. Je betaalt 12,95.p.v.

margriet winterfair met korting

Natuurmonumenten korting greenchoice, Calvin klein bralette korting, Drievliet korting met ooievaarspas, Kortingsbon annie's heilzame kruiden,

Tot slot is er ieder jaar een modeshow met feestdagen-fashion te bewonderen! Ook is het mogelijk om de hand te schudden met de columnisten en redactieleden van de Margriet: wie zijn er nou het brein achter het blad én 't evenement? In het programma zie je bekende- en opkomende Nederlandse artiesten. Margriet Winter Fair houdt namelijk van (winters) eten! Word abonnee van Margriet en ontvang 10 weken Margriet én 2 toegangskaarten voor Margriet Winter Fair voor maar 35! Workshops, gedurende Margriet Winter Fair worden er de hele dag door workshops georganiseerd, waar je na inschrijving gratis aan mag deelnemen. Het actuele programma vind je op de website van Margriet Winter Fair en in een speciale uitgave van het tijdschrift Margriet. Wie een fan is van interieur en lifestyle of dit nu mode of beauty is, voelt zich hier als een vis in het water.

Een gezellige dag uit, om helemaal in feeststemming te komen! De workshops zijn heel afwisselend, zodat er altijd wel eentje bijzit die bij jou past. Er zijn een tal aan opties om met eten in aanraking te komen op deze Fair.


Sitemap