Kaartje korting ns


kaartje korting ns

Railcatering, een dagje uit met de trein is niet compleet zonder een lekker kopje koffie. Het treinvervoer werd een groot succes en er kwamen steeds meer spoormaatschappijen bij, die in 1937, precies een eeuw later, samen gingen in de Nederlandse Spoorwegen,. Dat betekent dat je door te kiezen voor de trein veel minder CO2-uitstoot hebt dan wanneer je met de auto zou gaan. De trein is dus nu al beter voor het milieu dan de auto, maar de NS wil graag nog een stap verder gaan. Pak deze korting, snel verstuurd, heb je een kaart al voor 20:00 besteld op een werkdag? In de loop der jaren is er veel veranderd: van stoomtreinen stapte men over naar elektrische treinen en van de 1200 stations die Nederland ooit telde, zijn er nu nog 400 over. Deze kortingscodes van Kaartje2go heb je gemist!

Walibi fast lane korting
Efteling kaartjes korting 2019
Huishoudbeurs korting kruidvat
Sportiom korting jumbo

Goed voor het milieu. Pak deze korting, geldig t/m gamma online kortingscode juni 2019, schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties van Kaartje2Go. Geldig t/m juni 2019, ontwerp kaarten voor elke gelegenheid bij Kaartje2Go. In de Spoordeelwinkel en online vind je ook interessante kortingsacties, die jouw treinreisje een stuk goedkoper maken! De hogesnelheidstrein zie je voornamelijk in de randstad.

Februari 2019 Kortingscode YourSurprise: pak 2,50 korting Pak deze codel1px Februari 2019 Kortingscode Euroflorist: 12 korting op je bestelling Pak deze codehplt Vergelijkbare winkels Klik direct op én van deze shops om nog meer korting te vinden Verlopen Kaartje2go kortingscodes en acties Helaas. What is the easiest way to finish it? Pak deze code0o2z, februari 2019, kortingscode: 40 korting op alle kaarten bij Albelli. De OV-chipkaart is er in diverse soorten, zowel anoniem als gepersonaliseerd. Daarom rijden de treinen vanaf 2017 voor 100 op groene stroom! De railcatering heeft alles bij zich voor een lekker kopje koffie, thee of chocolademelk en ze hebben ook een assortiment snacks. Pak deze korting, juni 2019, retourneer je bestelling bij Kaartje2Go gratis.


Sitemap