Kortingskaart sauna houten


kortingskaart sauna houten

na een bezoek aan een hete sauna. Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Thermen Houten korting! Thermen Houten.46, bekijk en boek, toegang tot luxe wellnesscentrum Thermen Houten. Er zijn diverse baden. Zo is het ook met de Spectrumsauna. Houd je niet van superhete sauna's? Je vindt er baden, sauna's, een restaurant en rustruimtes. Overnachting Thermen Houten, wil je na een dagje sauna nog niet naar huis en graag in de buurt blijven slapen? Je ontdekt het in de lavendelsauna waar de heerlijke geur verspreid wordt door middel van lavendeltakken die in de sauna hangen. 4.68/5 (19 stemmen scroll naar: Thermen Houten aanbiedingen, over Thermen Houten.

kortingskaart sauna houten

Boven, in de nok van de pyramide is het zo'n 50 graden Celsius. Daar geniet je van bijvoorbeeld vruchtensappen, een goed glas wijn en heerlijk bereide maaltijden. Het Vitaerium, vitaelampen zijn speciale, innovatieve lampen die goed zijn voor de onderhuid. Bekijk aanbieding, bekijk aanbieding. Elke dag nieuwe saunakortingen een aanbiedingen. Het is hier zo'n 65 graden Celsius, dus dat is een aangename ambiance voor een aantal minuten relaxen. Ervaringen Thermen Houten, hun middelgrote wellnesslocatie heeft een rijk aanbod aan saunas en baden, binnen- en buitenterrassen, een mooie tuin met heerlijke ligbedden en diverse lounge zitjes. Bekijk aanbieding, nu inschrijven. Geniet van deze combinatie van goede geuren en weldadige warmte. Dat zorgt ervoor dat je zowel in de winter als in de zomer heerlijk zwemt.

Breng ook eens een bezoek aan onze facebookpagina voor leuke foto s en nieuws. Kortingsbonsauna.nl dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Thermen. Een overzicht van alle Acties Aanbiedingen bij Thermen. Houten tref je hier, tot wel 50, korting! Geniet van de Gratis Acties!


Sitemap