Korting soldaat van oranje defensie


korting soldaat van oranje defensie

zag ik niet zitten. Nader onderzoek leerde dat het er vier waren. De oude steuntjes voor de schep heb ik van de achterklep gehaald. Vandaag kwam het dingetje binnen. De tussenbak had teveel. Er kwam geen beweging in de bout.

Het spannen van de v-snaar voor de vacuumpomp moet wachten tot het niet meer vriest. Eerder deze week de knoop doorgehakt. "Komt morgen binnen." Vanmiddag vol goede moed weer naar Velba. Alleen de moer werd vervormd, verder niets.

De dode hoek door de linker ruit van de softtop is wat groter geworden maar als ik mijzelf aanleer mijn hoofd iets verder te draaien kan ik dat weer compenseren. Peter kreeg de veer zonder problemen in het voorste bevestigingspunt, alleen het laatste stukje was een beetje lastig maar met hamer en priem was ook beeld en geluid hilversum kortingsbon dit zo gepiept. Uitboren met 8 mm en de gaten voor het draadeind nog een keer uitgeboord met. Bij Hans Gerritse heb ik twee vlaggestokken gekocht. De aftapplug schoon gespoten met remmenreiniger en deze er uit gedraaid. Bij Paul en Lucy mijn bestelling opgehaald.

Abonnement plopsaland korting planckendael, Tadaaz kortingscodes, Hema kortingscode kalender,


Sitemap