Abonnement ns korting


abonnement ns korting

in de spits? Voorlopig eenmalig, een Dal Voordeel abonnement geeft recht op én jaar lang 40 korting tijdens de daluren. U dient Kids Vrij apart te bestellen. Na het eerste jaar kunt u dit abonnement maandelijks opzeggen.

Traject Vrij, abonnementen
Dal Voordeel, abonnementen
Altijd Voordeel, abonnementen
Aanbod voor afgestudeerden, abonnementen
Bijabonnement wijzigen Klantenservice

Kortingscode sunweb ski
Ov chipkaart 40 korting afgestudeerd
Hengelhoef zwembad korting

Wilt u overstappen op een duurder abonnement? Daarmee reis je met 40 korting buiten de spits en in het weekend. Wissel je in de spits van vervoerder? Ook als van klasse wisselt of een toeslag koopt, betaal je dit vooraf. De check-in is bepalend voor het tarief van de volledige NS-reis, mits er niet langer dan 35 minuten tussen uit- en weer inchecken zit. . Als je flexibel wilt zijn. Daar staan ook alle voorwaarden van de actie, en staat de werkwijze uitgelegd. Wanneer reist u precies met korting? U reist regelmatig in de spits, op een vast traject - bijvoorbeeld naar uw werk. Je hoeft het dus niet iedere maand opnieuw aan te schaffen. De inchecktijd is bepalend.

NS Kortingsabonnementen - Trein abonnementen
AH verkoopt Dal Voordeel abonnement voor 29 - Treinreiziger

Travelbags korting creditcard, Kortingscode centerparcs 2019 ouders van nu, Korting zwembad de koploper, Intreza kortingscode,


Sitemap