Ns losse kaartjes kopen op station


ns losse kaartjes kopen op station

bij, nS vallen ook de, nS -Business Card en OV-brede abonnementen als het studentenreisproduct. Megens, 19:20 #11, kun je op station, tiel een treinkaartje kopen of je ov chip activeren? Reactie infoteur, susan, Op elk station staat minimaal een automaat. Wij hadden niet genoeg muntgeld bij ons. Ter plaatse kom je daar pas achter. Ook als mobiel ticket, dagkaart hond, uw hond mee in de trein, 1 dag geldig in Nederland. Toen ook hij gearriveerd was vertelde hij ons dat we op het station in Zwolle bij de balie een retour Ommen Amsterdam konden kopen.

Reis voordelig mee met een, nS -abonnementhouder of OV-studentenkaarthouder. Goed om te weten, treinticket is geldig van.00 uur tot de volgende ochtend.00 uur. Wil je met de trein naar het buitenland? Ik vind dit geen service en baal hier behoorlijk van.

Papiergeld wordt wel geaccepteerd aan het loket, maar dan komt er 50 cent extra bij. Hoe dan ook, de informatie is niet misleidend, want de optie bestaat. Een enkele reis naar uw bestemming. Zie voor meer informatie de website van NS over het activeren van je ov-chipkaart.

Wanneer je met een abonnement of studentenkaart vrij kunt reizen (geen kosten per rit) heb je geen minimumsaldo nodig. Tip: alle brede poortjes hebben een scanner, dus daar kun je in ieder geval naar binnen met een e-ticket. Misschien kun je dat beter aan. Op verzoek van de conducteur de hele trein doorgelopen om daar te wachten. E2000 is de credit card optie er wel voor een Maestro credit card. Dit is puur een informatief artikel. Ook voor de aanschaf van een abonnement kunt u terecht bij de kaartautomaat. Wanneer je reist met een anonieme ov-chipkaart moet je deze eerst activeren bij een kaartautomaat van NS of via internet voordat je kunt reizen. Niet alle poortjes hebben een scanner, de poortjes met een scanner hebben een vlak met wit licht.

Dutch Designers Outlet kortingscodes in februari 2019
Tele2 korting: deals, aanbiedingen en korting
AliExpress kortingscode en korting tot
Fotoboeken - Bestel gemakkelijk op Kruidvat


Sitemap