Reizen met korting ns kerstvakantie


reizen met korting ns kerstvakantie

bossen en neem een duik in het junglebad en ga samen bowlen. Stations, je treinreis begint op het station. Heb je geen OV-chipkaart? Kinderen kunnen popcorn bakken en marshmallows roosteren boven het kampvuur, knutselen, koekjes bakken, is er een lampionnenoptocht en leest de kerstman voor! Met de trein kom je dus overal!

Reizen met korting ns kerstvakantie
reizen met korting ns kerstvakantie

Hieronder treft u een overzicht van de actuele acties. Korting bij NS International is mogelijk in de actieperiodes, met vroegboekkorting en in de daluren. De feestdagen vieren in een compleet andere omgeving en nog sportief bezig zijn ook? Met de trein reis je van station naar station, maar omdat je uiteindelijke bestemming vaak een stukje van het station af ligt, zorgt de NS ervoor dat je vanaf het station eenvoudig je eindbestemming kunt bereiken. Amsterdam naar Antwerpen en voor 25 van, amsterdam naar Brussel. Maar wacht wel niet te lang met boeken!reizen met korting ns kerstvakantie

Heeft u een abonnement van NS? Altijd Voordeel: 20 korting in spitsuren, 40 korting in daluren. Kids Vrij: kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen met een eigen OV-chipkaart gratis en onbeperkt met u mee.


Sitemap