Korting doc&booff


korting doc&booff

kinderen die allemaal al volwassen zijn. Gijs van Roosmalen, dierenarts. Naast natuurlijk de honden en katten ben ik ook zeer geinteresseerd in konijnen en knaagdieren. . Ik neem de tijd voor onze clnten, wat ze erg waarderen en wordt zodoende niet alleen in de praktijk maar ook daar buiten herkent en ben ik vaak een aanspreekpunt als het om hun huisdier gaat. Zon 20 jaar ben ik er nu alweer werkzaam, waarvan de laatste 4 jaar het vaste vertrouwde gezicht van de dependance in St Willebrord. En stond al snel vast dat ik later iets met dieren wilde gaan doen. Het boekje is ontstaan naar aanleiding van het inslapen van mijn eigen hond en gaat dan ook over dit wat minder vrolijke deel van mijn beroep.

Korting doc&booff
korting doc&booff

Korting doc&booff
korting doc&booff

Thuis heb ik mijn hobby in het vee kortingscode garmin voortgezet met 3 mrij-koeien en 2 trekpaarden. Hugo van Duijn, dierenarts, mijn naam is Hugo van Duijn. Ik behandel alleen gezelschapsdieren en werk sinds 1998 bij Dierenartsengroep West-Brabant. Judith, paraveterinair, hallo, ik ben Judith en ik werk sinds 1993 op de praktijk. Naast echtgenoot, vader van drie zonen en baasje van twee honden en twee katten ben ik ook sinds 1989 dierenarts. Hiervan hangen er diversen in onze wachtkamer. Al tijdens mijn stageperiode kreeg ik een vaste aanstelling op de Dagelhof zoals de praktijk toen nog heette, nu Diergeneeskundig Centrum West Brabant. Melkvee en paarden hebben daarbij mijn speciale interesse. Van huis uit ben ik opgegroeid tussen de Siberische Huskys.

Hallo, ik ben Margriet Bosch, gezelschapsdierenarts bij de Dierenartsengroep West-Brabant.
Ik werk hier sinds februari 2000.
Daarvoor was ik werkzaam als landbouwhuisdierdierenarts met wat spreekuren gezelschapsdieren in De Groepspraktijk Diessen.
36,765 people follow this.


Sitemap