Kortingscode jaloezieenfabriek


kortingscode jaloezieenfabriek

ik ze al in huis en kon direct een keuze maken voor de bestelling. Heb eerst kleurstalen opgevraagd. Helaas wordt er niet gereageerd op onze berichten. Ik had per ongeluk de verkeerde maten opgegeven, dit werd snel en keurig opgelost. Bij de bouwmarkten kosten ze het kortingsbon peters automaterialen dubbele en dat zonder voering.

Bestel rechtstreeks van de fabriek op maat gemaakte jaloezien. Nu voor slechts.38 rolgordijnen, vouwgordijnen, verticale jaloezien en houten lamellen. Kortingscode jaloezieenfabriek zuid, Kortingscode jaloezieen fabriek en promotiecode geverifieerd.

Laat nu uw prachtige houten vloer overgaan in een van onze echt verticale houten jaloezien. Fam m geldens, eindhoven, een week geleden heb ik een rivieuw geschreven over hoe slecht en onbetrouwbaar jaloezien-fabriek is deze rivieuw heb ik moeten verwijderen van jaloezien-fabriek anders kreeg ik me ontbrekende jaloezie niet en ook niet het belovende 30 aankoopbedrag terug aangezien. Kreeg ze vrijdag binnen en dit weekend opgehangen en ben zeer tevreden over het eindresultaat. Tevreden klant dus hiero. Vraag gratis een gratis kleurstaal aan van 1 van de talloze 50mm houten jaloezien en krijg deze nog de volgende dag in huis. 3 weken geleden besteld en kreeg na een paar dagen een mailtje dat het ietsjes langer zou duren dan de beloofde 12 werkdagen levertermijn, dus ok prima. Duidelijke website en goede klantenservice. Reclame, ook wij zijn zeer tevreden, we hebben 12 witte houten jaloezien besteld, ze passen allemaal perfect, en een goede kwaliteit en mooie uitstraling. De jaloeziee ziet er perfect uit en de overdekkende kap is erg mooi om het geheel af te maken. Voor in de dag maatregel binnen het kader van uw venster van wand tot wand en van boven naar beneden.


Sitemap