Studenten ov korting vakantie meereizen


studenten ov korting vakantie meereizen

: met je studentenreisproduct kun je drie vrienden het hele weekend én doordeweeks.00 uur met 40 korting mee laten reizen in de trein. Zo ga je te werk: jouw medereiziger kiest vr het inchecken bij de automaat de knop Samenreiskorting. De tijden waarop uw abonnement u recht geeft op vrij reizen of reizen met korting zijn voor Samenreiskorting niet van belang. Dus hoe kun je regelen dat de ander 40 korting krijgt, omdat hij met een student meereist? Intercity direct of, iCE, dan geldt een toeslag. En je vrienden laat je toch zeker ook niet thuis! Dat betekent dat je bijna alle vormen van OV kunt inzetten op je reis naar huis deliveroo kortingscode augustus of naar je opleiding. Waar is het studentenreisproduct geldig (en waar niet Met je studentenreisproduct kun je gratis of met korting gebruikmaken van: alle treinen, zowel van NS als van de regionale spoorvervoerders; alle reguliere bussen, trams, metros en waterbussen; de meeste buurtbussen. Dat is maandag t/m vrijdag.00 uur, in de weekenden en op feestdagen de hele dag. Ik reisde "vroeger" altijd met een vooraf via internet geprint ticket.

Kom je zo toch niet op je bestemming? Geplaatst op: 25 augustus 2015, met het studentenreisproduct op je OV-chipkaart reis je binnen Nederland gratis of met korting in bus, tram, metro en trein. Icon, beste antwoord door Tochjo, 22:41, u mag mensen met Samenreiskorting meenemen in de voordeeluren. Mijn dochter krijgt vanaf 1 oktober haar studentenreisproduct. Ben nog niet handig met de OV kaarten.

De Samenreiskorting blijft actief op de kaart tot 35 minuten na het uitchecken. Of ligt je stageadres wel heel ver van het station? Checkt hij/zij tussen.00.00 uur en tussen.30 uur.30 uur, in de weekenden en op feestdagen, dan wordt de korting op de treinrit automatisch gegeven. Ik heb een los kaartje proberen te kopen met 40 korting, maar je kan die nergens in de kaartautomaat met 40 korting kopen. Is er nu net geen handige verbinding naar jouw opleiding? Icon, beste antwoord door De luchtmacht 26 augustus 2014, 20:54, degenen die meereizen, moeten met de OV-chipkaart waarmee zij reizen, langs de automaat en aldaar Samenreiskorting activeren. Als de ander incheckt, wordt toch automatisch een gewone reis afgeboekt? Samen met je vrienden je nieuwe studentenstad verkennen? Delen: Twitter, facebook, google.

Studenten OV vakantie
Kan ik vrienden met 40 korting laten meereizen

About you korting november
Bouwhof kortingscode
Leen bakker korting op zondag
Efteling entree korting


Sitemap