Aanvragen ov kortingskaart na afstuderen


aanvragen ov kortingskaart na afstuderen

een digitale pasfoto uploaden. Naam organisatie / instelling Plaats, let op ; Zodra er gekozen is voor 'mijzelf sturen wij een een verzoek in namens: Klik op volgende om door te gaan met de aanvraag. Vindt u het online bestellen van uw persoonlijke OV-chipkaart lastig via? Denk aan de locatie van werkzaamheden zoals Toelichting bijzondere omstandigheid Wenst u ook een aanvraagbevestiging op een alternatief e-mailadres?* Nee, ga door naar betalen verzenden Ja E-mailadres aanvraagbevestiging Akkoordverklaring online aanvraag VOG* Let op belangrijk: De screening vindt plaats op grond van de door jou. Doel / Reden van de aanvraag. Eindigt je recht op gratis reizen bijvoorbeeld op 31 augustus, wacht dan niet tot 1 september met het aanvragen van de kaart want dan kun je deze pas half september gaan gebruiken. Het kortingstarief geldt dan wel alleen in de daluren. Medewerker Kinderopvang / Hulpverlener / Onderwijsassistent / etc.aanvragen ov kortingskaart na afstuderen

Je kunt echter na je afstuderen nog een jaar lang met 40 korting blijven reizen en je krijgt van de NS ook nog een twee gratis dagkaarten. Een persoonlijke OV-chipkaart vraag je eenvoudig online aan. Je hebt hiervoor een digitale foto nodig en je betaalt via ideal. Rond je afstuderen moet er van alles gebeuren.

Gratis kortingskaart na afstuderenaanvragen ov kortingskaart na afstuderen

Ns business card kortingskaart, Ouwehands kortingskaarten, 40 korting ns na afstuderen,

Je hoeft hier niets voor te doen behalve hem snel aanvragen! De NS wil jou als afgestudeerde niet verliezen als klant en daarom bestaat er sinds een aantal jaar een interessant aanbod van de Nederlandse Spoorwegen. Een ander voordeel van een persoonlijke OV-chipkaart is dat u via Mijn OV-chipkaart gemakkelijk uw reishistorie kunt inzien. Uiteraard kan er contact worden opgenomen om de aanvraag te wijzigen, of indien er vragen zijn. Leest u verder voor de details. Specifiek screeningsprofiel algemeen screeningsprofiel onbekend (wij selecteren voor u de profielen). Om gebruik te maken van het aanbod van de NS moet je beschikken over een. De kaart wordt dan zo snel mogelijk naar je huisadres opgestuurd. Op een persoonlijke OV-chipkaart kunt u zogenaamde.

Disneyland kortingskaarten
Concertgebouw kortingskaart
Toverland kortingskaarten


Sitemap