Studentenkorting apple producten


studentenkorting apple producten

alle studenten. Apple producten hebben een stijlvol uiterlijk en vormen een goed alternatief voor Windows laptops of Android tablets. Van op de hoogte. De studentenkorting is niet geldig op "Open Box" modellen en reeds afgeprijsde producten die geleverd worden zonder doos. Apple producten, de onderwijskorting van Apple maakt de producten binnen het hoger onderwijs voor een scherpere prijs beschikbaar, zodat je voordelig gebruik kunt maken van een iPad, MacBook, iMac of Mac mini. Ook voor het verkrijgen van de studentenkorting in een Amac Store hebben wij een bewijsstuk nodig waaruit blijkt dat je student bent of werkzaam bent bij een Nederlandse onderwijsinstelling of onderzoeksinstituut. 279,78, macBook Pro 15-inch.studentenkorting apple producten

Ben jij student of docent en op zoek naar.
Apple studentenkorting op je MacBook, iMac of Mac mini?
Met de producten van, apple is niets onmogelijk.

Om gebruik te maken van de studentenkorting bij een aankoop in én van onze 47 Amac Stores, neem je dit bewijsstuk mee naar de winkel en kies je jouw Apple device of Apple accessoire uit. Studeer je aan een onderwijsinstelling binnen het (v)mbo, hoger onderwijs, of ben je werkzaam bij een onderzoekscentrum? Door gebruik te maken van ga je hiermee akkoord). Alle Macs zijn te configureren en ook op de aanpassingen krijg je korting.

Schrijf je dan hier. Type Toestel, originele prijs, prijs met korting, macBook Air 13 inch - 1,6 GHz - 128 GB 1349,00 1268,08 13 inch - 1,6 GHz - 256 GB 1599,00 1502,82. Dan krijg jij na goedkeuring een afhaalbericht zodra jouw order klaarligt in de winkel. Een studentenkaart waarop het collegejaar staat vermeld; Een officieel document (bewijs van inschrijving) van jouw onderwijsinstelling waaruit blijkt dat je student bent; Een printscreen van Studielink (naam en inschrijving op én pagina). Van de iMac over de MacBook (Pro) tot de iPad (Pro je kan er allemaal korting op krijgen. Waaraan moet het bewijs voldoen? Je dient werkzaam te zijn bij een Nederlandse onderwijsinstelling. Je kan de bestelling gewoon plaatsen, Apple kan bij wijze steekproef een bewijs opvragen of je werkelijk voldoet aan de criteria. Op een groot deel van het assortiment krijg je korting. Kies jouw iPad of Mac uit en voeg deze toe aan het winkelmandje.


Sitemap