Korting schaatsen sportiom


korting schaatsen sportiom

of ontdek het professionele wedstrijdbad waar je optimaal aan je conditie kunt werken. Ook kun je er eventueel bedrijfsfitness doen f probeer eens een city bootcamp in de buitenlucht! Overzicht, sportiom, locaties, het Sportiom is het meest veelzijdige sportcentrum van Brabant. Hier zie je de openingstijden van het zwembad AquaFun, bekijk voor alle actuele openingstijden de website. IJspret, van oktober tot februari is schaatssensatie IceFun Sportiom open voor een spannende schaatstocht over de Noordpool waar het soms ├ęcht sneeuwt.korting schaatsen sportiom

Let op: De tickets zijn alleen online te verkrijgen en niet in de anwb-winkels.
Korting voor het zwemparadijs, voordelig ontspannen in de sauna of ga betaalbaar sporten het kan allemaal in dit allesomvattende sportcentrum.
Gelegen in s Hertogenbosch kan je hier terecht voor allerlei sporten en staat bewegen centraal.
Wacht niet langer en haal hier je voordelige Sportiom entreetickets.

Zwemmen, schaatsen, fitness, zaalsporten, schoolreisjes, kinderfeestjes en meer, de mogelijkheden zijn hier eindeloos. In de zomer is ook het buitenbad geopend met een grote aangrenzende zonneweide. Entree is ook best pittig, kleedhokjes veels te klein. Het zwembad heet AquaFun en plezier staat er zeker centraal, er zijn vele glijbanen die je kunt proberen. Met korting naar IceFun Sportiom - Anwb Met korting naar AquaFun Sportiom - Anwb. 1 - 10 van 47 beoordelingen 4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie. Water is enorm warm maar kids hebben weinig ruimte. Toon meer resultaten Prijzen en tickets leden Entree 3 t/m 8 jaar van 8,95 voor 6, 71 Entree vanaf 9 jaar van 9,95 voor 7, 46 Bestel tickets Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel? Daarnaast heb je stoere rook-, geluid- en lichteffecten. 25 korting, ben je WNF-Ranger? Je kunt zowel in een band van de glijbaan af roetsjen als in een onverlichte glijbaan. Kortingscode sunparks, Kortingscode xxl nutrition juli 2018, Kortingscode ns spoordeelwinkel.

korting schaatsen sportiom

The sting korting, Qtac kortingscode, Mycooks korting, Fnv korting rondvaart amsterdam,


Sitemap