Ns treinkaartje kopen korting


ns treinkaartje kopen korting

ongeacht de bestemming. Kan ik de 3 tickets allemaal in dezelfde periode ns los kaartje met korting gebruiken? 2,50 per kind, ook als mobiel ticket. Op deze manier profiteert u 3 keer van korting op treinkaartjes voor treinreizen in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Het valt dit jaar op zaterdag 27 april, maar kortingskaartjes en de seizoensretour zijn niet toegestaan. Maak gebruik van onze communicatiemiddelen en bezoek regelmatig onze website voor de laatste kortingsacties! Daar staat tegen over dat een goedkope NS Dagkaart meestal niet tijdens de (ochtend)spits gebruikt kan worden. Deel deze pagina met vrienden, collega's en familie. Gaat u komend jaar nog 3x met de trein in het weekend?

Bosch kortingscode, Wijnvoordeel kortingscode 10 euro, Koffer korting,

Met de treinkaartjes-app en onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwste NS Dagkaart acties. Toeslagen, toeslag 2-1, wisselen van 2e klas naar 1e klas. Inwisselen, annuleren of geld terug is niet mogelijk voor deze aanbieding. Ook als mobiel ticket, enkele reis. Bestellen, prijs (2e klas 36 ( 12 per stuk). Voorjaar: april, mei en juni 2019.

Goedkope treinkaartjes: alle treinacties op een rij (v.a NS Dagkaart met korting: Bespaar tot meer dan 50 - Treinreiziger Alle Goedkope Treinkaartjes Februari 2019 Goedkope Treinkaartjes Losse kaartjes Toeslagen Producten

Flexa verf 50 korting
Actie korting hema fotoalbum


Sitemap