Korting abonnement ns student


korting abonnement ns student

16 reserveerde het Ministerie van Verkeer en Waterstaat 200 miljoen euro, waarvan 15 miljoen was bestemd voor de kortingskaart voor pas afgestudeerden. We hebben nieuwe korting toegevoegd colon; Weekend Voordeel. Een ander doel van de kaart was de bezettingsgraad van het openbaar vervoer te verhogen. De basisbeurs van iedere student werd met 60 gulden (27,23) in de maand gekort. Studenten met een weekendkaart mochten voortaan op vrijdagmiddag al vanaf 12:00 uur reizen in plaats van 19:00 uur. De spoorwegen besloten dwars te liggen bij het project dat door Fortuyn werd geleid, hetgeen leidde tot een aanvaring tussen Fortuyn en toenmalig NS-directeur Ploeger.

NS kortingscode: 40 korting in januari 2019 - / Aanbod afgestudeerden Studenten Studenten-OV Interstedelijk Studenten Overleg Mobiel abonnement met of zonder Spaans leren doe jij met de cursus Spaans van NTI

Deze leeftijdsgrens is waer waters korting verjaardag sinds fgeschaft. Heb ik recht op extra jaren studenten-OV? Het studentenreisproduct maakt onderdeel uit van de prestatieregeling. Met het studentenreisproduct reis je gratis in het weekend, f op weekdagen. Mocht het antwoord op jouw vraag hier niet tussen staan, dan kun je deze via het contactformulier aan ons te stellen. Het studentenreisproduct (vroeger een speciale kaart, en dan ook. Voorheen betaalden studenten zelf de reiskosten in de eerste negen werkdagen waarin ze wachtten op een vervangende kaart. Op de Friese Waddeneilanden is de OV-chipkaart vanwege het toerisme en de hoge kosten voor weinig bussen niet ingevoerd. Overgang eerste klas bewerken Met dit abonnement is het ook mogelijk om eerste klas te reizen. Als je een week studentenreisproduct hebt dan kan je gratis reizen op de doordeweekse dagen en met 40 korting in het weekend en op feestdagen. Van lijn 19 van Connexxion (HulstAntwerpenBreda) kan alleen gebruik worden gemaakt als men in Nederland in- en uitstapt. Op Goede Vrijdag kan men sinds 2010 ook vrij reizen met een weekabonnement, omdat sommige stages en studies op die dag gewoon doorgaan.


Sitemap