Aldi foto korting


aldi foto korting

het afrekenen werkt echter de kortingscode niet. Wat wel positief gewaardeerd wordt, is de kaft. Dit was de code zoals die in de aanbieding staat: Bestell een A4 hardcover fotoboek met 24 pagina's voor slechts.99. Dat is immers ook een deel van het concept. Dit is ongeveer hetzelfde als het merendeel van de leveranciers. Submit, cancel, create your own review, aldi fotoservice. Maar om het boek nu goed te noemen, gaat ons panel wat te ver. Regelmatig zijn er acties omtrent gratis verzending bij Aldi of andere speciale acties / promoties.

Met de code: afsj10. De aanbieding is geldig tot en met. Toch (aaneengesloten en in dezelfde kleur en lettergrootte) deel uit van de code. Om dit te vieren, doen we u een tegoedbon van 10 cadeau.

Misschien staat hier de actie bij welke u zoekt. Men biedt veel verschillende soorten fotoboeken, namelijk hardcover, softcover, spiraal, schrift, linnen en ook fotopapier. Vervelend maar niet getreurd even de helpdesk bellen, kost wel 1 plus gesprekskosten, maar na 15 minuten het bandje beluisterd te hebben "dat al onze medewerkers in gesprek zijn hier ook de moed maar opgegeven. De kortingscode heeft een waarde van.00. Maar hoe zou dit zijn voor de fotoboekenservice? Top aanbieding 50 gratis fotoafdrukken, krijg als nieuwe klant 50 fotoafdrukken 10x15 cm gratis bij. Met de code: vakantie17 enige dagen later krijg ik antwoord, Meneer U had de sterretjes niet moeten invullen. Dan maar bestellen zonder code en een contact formulier op de website ingevuld met mijn klacht. Maar de service mevrouw was niet te vermurwen, het was toch echt mijn eigen schuld, de sterretjes hoorden er niet bij. Dat geldt met name trouwens voor het 21x21cm en het A4 staand fotoalbum. Overige foto acties van Aldi, pagina: Aldi actiecodes en kortingscodes Een overzicht van Aldi actiecodes, kortingscode, gratis bezorging, korting vouchers, promoties en promotiecodes.


Sitemap