Wanneer kortingsacties klm


wanneer kortingsacties klm

een lekker terrasje.39AC-katykamers Er is een receptie, goed restaurant waar alle maaltijden worden geserveerd met een lekker terras en bar. De lodge is omgeven door diverse game parken en rivieren en is een ideale locatie om diverse gamedrives, excursies, boottochten en visreizen te ondernemen. Er geldt een maximum van 1 kind op de ars-3_g script width"126" height"21" src"ars-3_g" id"5c5e4a92e513f" border"0" AC:. Er is een kleine receptie, lounge/restaurant met een grote veranda waar het s avonds genieten is met een drankje en uitzicht op de rivier. Naast de geweldige locatie ten opzichte van de Sossusvlei duinen is dit ook een erg leuke accommodatie, omdat deze self-catering. De ruime kamers zijn voorzien van airconditioning, wifi, kluisje, televisie, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad of douche. Ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan.a. Hotel Thule ligt op een heuvel met prachtig uitzicht over Windhoek. De lodge beschikt over 106 kamers die alle voorzien zijn van airco, fan, telefoon, sat-TV, koelkast, kluisje en een badkamer met bad en/of douche en een föhn.

wanneer kortingsacties klm

De lodge ligt circa 20 km ten zuiden van Divundu. De 7 verzorgde kamers hebben allemala een elegante uitstraling en zijn voorzien van fan, kluisje, TV en badkamer met bad of douche. Meikes Guesthouse is een vriendelijke en nette guesthouse waar u zich snel thuis zult voelen. Er zijn zeven bungalows en vier Meru-stijl safari tenten; alle voorzien van airco en een badkamer met bad en/of douche.

Meer info BC: 7272nadamaramoppridamara Mopane LodgeDamaraland - Khorixas Een relatief nieuwe lodge (opende zijn deuren in 2010 welke mooi gelegen is in het ruige landschap van Damaraland. Een kleine luxe guesthouse te midden van een spectaculaire omgeving. Verder is er een bar, lekker zwembad met ligbedden, snackbar, kleine supermarkt, postkantoor en een medicalpost. Meer info BC: 3357nakaisosikaisosi River LodgeCaprivi - RunduNamibiNamibi Op nog geen 7 kilometer van Rundu aan de Okavango rivier ligt deze vriendelijke lodge. Een prachtige lodge, omgeven calvin klein tas korting door bomen aan de oevers van de Okavango-rivier. Het centrum van Windhoek ligt. Wanneer u via de VS reist, dan dient u rekening te houden met het volgende. Sossusvlei - Solitaire, rostock Ritz Desert Lodge, een vriendelijke lodge waarbij u in kleine stenen rondavels logeert. Is een receptie, goed restaurant waar alle maaltijden worden geserveerd met een lekker terras en bar. Aan de oevers van de Okavango-rivier, ten zuiden van Begani, slechts 100 meter verwijderd van de Popa Falls.

Wanneer korting met de trein
Air miles korting klm
40 korting ns wanneer geldig
Wanneer krijg je korting met ov


Sitemap