Plopsaland de panne korting anwb


plopsaland de panne korting anwb

de kerstsfeer en zetten hun beste winterboots voor! Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Plopsaland De Panne korting! In dit pretpark komt Studio 100 tot leven. Plopsaland is dus de ideale locatie voor een daguitstap met de hele familie. Stap bijvoorbeeld in de SuperSplash en duik in een sloep 30 meter naar beneden om met een enorme plons in het water te belanden. Heb je een Amika-fan mee naar Plopsaland de Panne? Zo kan je gerust met de auto gaan, want er is een grote parking waar meer dan.000 wagens kunnen parkeren.

Zo kreeg je in het verleden al eens een gratis entreeticket voor Plopsaqua bij je Plopsaland ticket. Dat is op zich al leuk, maar wat een dagje Plopsaland nog leuker maakt zijn alle attracties in het park. Soms neemt ze Toby ook mee! Villa Mowgli, villa 't Uze, klavertje 4, de Zandhoorn.

Neem ze dan mee naar Plopsaland de Panne in Belgi. Wil je je mateloos populair maken bij jonge kinderen? Het vrolijke clowntje heeft een dagelijkse show in Plopsaland. Behalve alle attracties zijn er namelijk ook dagelijks leuke shows in het park van onder andere Bumba en Kabouter Klus. Zo zijn er nog veel meer leuke attracties in Plopsaland de Panne: het piratenschip van Piet Piraat bijvoorbeeld, maar ook een sfeervolle treinrit door het park en een heus K3-museum, dat je echt niet mag overslaan. Promoties, bij Plopsa proberen ze je regelmatig te overtuigen met leuke acties en aanbiedingen.

Kortingskaarten 50plusbeurs, Veteranen korting duinrell 2019, Tot 5 procent korting,


Sitemap