Pma bonus aanvragen


pma bonus aanvragen

-, natura-, of restitutiepolis en is als volgt vastgesteld: - Budgetpolis 12,00 euro - Naturapolis 24,00 euro - Restitutiepolis. Deze korting is voor 2017 vastgesteld op 33 euro. Deze premie is gelijk aan die van het vorige jaar. Dit jaar is de bonus 33 euro of een cadeau met een hogere waarde. De PMA bonus 2017 kan online keukenhof korting tickets aangevraagd worden. Alle verzekerden profiteren naast de bonus ook van de collectiviteitskorting. Hier kun.m.v. Je krijgt hierdoor 10 korting op je menzis verzekering. Naast het collectiviteitsvoordeel kun je in november en december. Wel heb ik de polissen halverwege het jaar gesplitst. Tot meer dan 1000 euro voordeel mogelijk.

Menzis pma bonus 2018 aanvragenpma bonus aanvragen

Aanvragen PMA Bonus 2017. Polisvoorwaarden, pMA zorgverzekering De hierboven getoonde premiebedragen van de verschillende. PMA 2016 basisverzekeringen zijn op basis van het wettelijk verplichte eigen risico. Maar deze moet je wel zelf 7,3/10 (2) pma bonussen voor leden gratis diese seite ├╝bersetzen forumoverzicht gratis je pma bonus aan te vragen als je verzekerd bent via pma bij menzis in 2014. Dan krijgt u via menzis samengezond extra korting, aanvragen gespreid betalen eigen.

Nieuw dit jaar is de tand-ongevallendekking. Voordelig en voor iedereen, u bent van harte welkom! Als je voor de JongerenVerzorgd dekking kiest worden kinderen tot 18jaar gratis meeverzekerd voor ExtraVerzorgd. Was je in 2016 al verzekerd bij Menzis of had je een PMA 2016 zorgverzekering met een gelijkwaardige dekking, dan is de wachttijd niet van toepassing. PMA roept een iedereen op om de premie berekening op de site uit te voeren en te bepalen of je ook op de premie van jouw zorgverzekering kan besparen. PMA Collectiviteitskorting 2017 Ook bij de PMA zorgverzekering 2017 profiteer je bij de premie van een collectiviteitskorting. De PMA instapbonus 2014 was vastgesteld op 46 euro voor 2014. De JongerenVerzorgd verzekering is er al vanaf 14,35 per maand. Je krijgt 10 korting op de premies van de volgende aanvullende verzekeringen: ExtraVerzorgd 1,2 en 3 TandVerzorgd 250,500 en 750 JongerenVerzorgd Let op : Bij de budgetpolis gaat het om een nettopremie voor zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekeringen. Wij hebben beiden een naturapolis en zijn het hele jaar door verzekerd geweest.pma bonus aanvragen

In 2006 is de pma. PMA biedt al meer dan 25 jaar korting op zorgverzekeringen. PMA zorgverzekering is het grootste zorgcollectief van Nederland. Naast het financile voordeel zijn er echter nog vele andere redenen om voor. Denk aan de unieke.


Sitemap