Ov 40 korting aanvragen


ov 40 korting aanvragen

ophaalpunt bij jou in de buurt op je persoonlijke OV-chipkaart laden. Als je met de muis over de iconen gaat zie je voor welk reisdeel het genoemde abonnement geldt. Kopen bij verkoopautomaten in de vervoersgebieden van Connexxion, EBS, Qbuzz en RET. Je kunt het op verschillende manieren kopen: Bestellen en betalen via de webwinkels van vervoerders en daarna ophalen bij én van de ophaalpunten én NS automaten in het land. U dient Kids Vrij apart te bestellen. Je kunt de landelijke reisproducten Altijd Korting, Netabonnement, Sentire en OV Voordeel bij je vervoerder kopen. Stal uw fiets op rekening, zonder abonnementskosten, huur een OV-fiets op meer dan 300 locaties in Nederland of reis toeslagvrij met de Intercity Direct, tussen Rotterdam Centraal en Schiphol.

Checkt u in de spits in en in de daluren uit? Exclusieve aanbiedingen voor abonnementhouders. Korting op een deelauto van Greenwheels en op Q-Park PR terreinen. Meer doen met uw abonnement, voor Dal Voordeel zijn verschillende aanvullingen beschikbaar, waarmee u van nog meer services van NS gebruik kunt maken. Je kunt dit product: Kopen bij de balies en loketten van alle vervoerders, behalve. De U-OV abonnementen zijn te koop via de U-OV webshop en het U-OV Servicepunt op Utrecht Centraal. Dit abonnement is per maand te koop.

Vervolgens kun je het product ophalen bij een van de 1200 automaten in het land. Waar zijn de U-OV abonnementen te koop? Binnen 1 week ontvangt u de OV-chipkaart, mét het abonnement er op, in huis. U kunt deze toevoegingen mee bestellen met uw abonnement. Met Keuzedagen reist u 7 keer per jaar een dag lang onbeperkt met de trein in heel Nederland. Naam, u-OV Altijd Voordeel abonnement, wat is het? Netabonnement Particulier Maand, met dit product kun je onbeperkt reizen met bus, tram en metro in heel kunt dit product: Bestellen en betalen via de webwinkels van de vervoerbedrijven Connexxion, Arriva en Qbuzz. Prijs 2019, per jaar 210,80, naam, u-OV Dal Vrij, wat is het? Kopen bij het loket van je vervoerder tegen betaling van 17,50. Altijd Korting 1 jaar, altijd Korting is een reisproduct dat 20 of 40 korting geeft in bus, tram en metro in heel Nederland. Weekend: vrijdag.30 uur tot maandag.00 uur. OV-chipkaart hoesje transparant, waardering.00 uit 5 2,24, rET dagkaart, waardering.67 uit 5 8,00.


Sitemap