Ns reizen met korting voor 9 uur


ns reizen met korting voor 9 uur

er niets vanaf weet zoek je t toch op!? Anders kan je alsnog betalen. Je mag altijd, ongeacht welke dag 3 mensen met korting meenemen op 1 OV jaarkaart! De conducteurs die ik vervolgens aansprak moesten het antwoord schuldig blijven.

Zo ja, hoeveel tijd moet er dan tussen uit- en inchecken zitten? Wat zou de mening zijn van andere conducteurs? Hierbij krijgen tijdens de voordeeluren maximaal drie medereizigers 40 korting. Ilsse Berichten: 791 Geregistreerd: Samy schreef: Op OV hoort het te staan, in de tijd dat ik nog OV had stond het er op! Daarin geeft de de reden aan (dus dat je niet kon betalen met pin) Over.00 uur regeling, volgens mij geldt deze ook niet bij OV- kaarten anders had het er geloof ik op moeten staan. Ik raad u aan een e-ticket te kopen van uw vertrekstation naar het station waar u na negenen in kunt checken en dus korting krijgt.

"Je krijgt met abo vanaf 8:55u inchecken korting. We kregen gelukkig geen boete, maar ik vind het dus niet handig dat je dit nergens terug kortingscode fifa 18 ps4 download slow kunt vinden. Met een e-ticket kunt u de poortjes eventueel openen. Zijn antwoord: 'ja, neem maar van mij aan dat het zo is'. Maar, echt heel duidelijk is het niet. Icon, beste antwoord door Thom 29 september 2016, 09:30, het is niet mogelijk. Dit is een persoonlijke blog van Hildebrand van Kuijeren. Was bijna een crimineel! Alleen als je een kortingskaart hebt mag het dus niet.

Kortingscode sokken online nl, Kortingscode zizzi.nl, Netwerkkabelshop.nl kortingscode, Leerhulpmiddelen.nl kortingscode,


Sitemap