40 korting arriva trein


40 korting arriva trein

is dat bij jou past! Houd uw OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Boven het reisadvies verschijnt een voltarief prijs van deze rit. Zo geeft u bij de bestelling aan of u met 40 of 100 korting mag reizen binnen Nederland en wordt het totaal bedrag gereduceerd. Reis je meestal ook in een andere regio of stap je over op een bus, tram of metro van een andere vervoerder, kies dan voor Altijd. Dan reis je 7 Keuzedagen per jaar extra voordelig met de trein. Op het binnenlandse deel van uw internationale reis kunt u gebruikmaken van Samenreiskorting. Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig. In het weekend heel de dag.

40 korting arriva trein

Kortingsbon zoo en zoo tycoon wiki
Herladen be kortingscode

Treintickets naar Berlijn 39, boek in januari en reis voordelig in maart t/m juni 2019 voor 39 met de trein naar Berlijn. Samenreiskorting voor de terugreis, reist u ook weer samen terug? Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer (met het OV-chipkaartlogo) rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Provincie Limburg 17,00 per jaar). De, oV prijswijzer van 9292 laat simpel en snel zien welk abonnement voor jou het voordeligste. Je reist meer dan 3 dagen per week. Aanbiedingen bekijken Korting bij NS International Hieronder vindt u een aantal bespaartips voor het boeken van goedkope treintickets, zodat u met korting bij NS International uw treinticket kunt boeken. Zo reist u automatisch met 40 korting. Dan geniet u van extra voordelige tarieven naar bestemmingen in Duitsland. (2e klas) Jongerenvoordeel naar Belgi Bent u tussen de 15 en 25 jaar? Studentenkorting naar Belgi Bovenop de tarieven voor jongerenvoordeel ontvangen studenten met hun studentenreisproduct korting op het binnenlandse gedeelte sushipoint breda korting van de reis. Bevestigen, analytics Wij meten het gedrag van onze bezoekers om de beleving te optimaliseren.

Boek nu en reis maart, april en mei 2019 voor 20 met de trein naar Antwerpen. (2e klas) 4 personen.p (2e klas) 5 personen.p. Voor meer informatie lees je hier ons privacybeleid.

Kortingsbon week weg, Intratuin rhoon kortingsbonnen, Lidl kortingscode december 2019,


Sitemap