Kortingscode de la mar theater


kortingscode de la mar theater

deux op de zwoele zomeravond Nieuwsbrief We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Cabaret, muziektheater, dans, opera, musical en toneel: er is voor ieder wat wils. Dit theater in hartje Amsterdam heeft twee zalen en een bijzondere fotocollectie in de diverse foyers. Eén uur voor de voorstelling haal je de gereserveerde kaartjes af bij de kassa en betaal je met de cadeaubonnen. Indien u met de tram komt, neem dan lijn 2, 5 (Westergasfabriek 7 (Slotermeer) 11 of 12 en 19 (Sloterdijk). De DeLaMar theater cadeaubon is te besteden bij het. Route, plan je route via Google Maps.

Kortingscode de la mar theater
kortingscode de la mar theaterkortingscode de la mar theater

Piet Grossouw noemde het. Theater, de la Mar, naar zijn in 1930 overleden. Het DeLaMar, theater heeft een theatergeschiedenis die tot de verbeelding spreekt.

Geef een oordeel per criterium, sfeer is circus renz international korting niet beoordeeld, prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld. DeLaMar theater in Amsterdam inclusief het DeLaMar Grand Café. De cadeaubon codes worden geleverd met kopersgarantie van. In het DeLaMar Theater kun je jezelf in het rode pluche laten zakken en genieten van het gevarieerde aanbod. Je ontvangt dan een email zodra we weer nieuwe op voorraad hebben!, over DeLaMar Theater cadeaubonnen, deze DeLaMar Theater cadeaubon codes worden direct na de betaling digitaal (per e-mail) geleverd. Op datum, altijd korting (geen datum augustus.


Sitemap