Sauna bon fort beemster


sauna bon fort beemster

het fort en de baden verwarmd door de restwarmte van de sauna. Mooie dag in de Beemster vandaag! Sauna bon kunt u hier gegarandeerd een dagje helemaal tot rust komen. Niet aarzelen, gaat u gerust eens langs voor een perfecte dag! Lekker een dagje ontspannen met. Heerlijk samen genieten met uw saunabon!

Sauna bon fort beemster
sauna bon fort beemster

Kortingsbonnen sauna velp
Korting sauna 5 mei leiden

Fort aan de Nekkerweg, gelegen in Werelderfgoed. Na 2 weken buffelen klaar en ben er nogsteeds ontzettend blij mee! Relaxmodus aan met mam samen 4 jaar geleden begonnen met de grote verbouwing! Goed en vriendelijk personeel. Aan de Nekkerweg in Zuidoostbeemster staat. U hoeft zeker niet alleen te genieten van al deze faciliteiten. Er is ook een panorama sauna die uitkijkt op de Noord-Hollandse Beemsterpolder landschap en een kelosauna met haardvuur. En korting gamesync we zijn lossssss. Gisteren een heerlijke dag gehad, sauna complex is prachtig, eten is perfekt, bediening uiterst vriendelijk. Fort, resort, beemster is een luxe eco-chic wellness resort in het Unesco monument.

Mooie sauna 's en het eten is echt fantastisch! Ontdek alles van Fort Resort Beemster met uw saunabon. Naast de sauna s is er ook een kruidenbad en vier andere soorten baden. Deze sauna wellness is gevestigd in een speciaal gebouw, een fort. Sauna, a panorama sauna, a salt water pool, an herbal pool, a sandy beach, and a meditation garden with a large lawn, as well as indoor and outdoor pools.


Sitemap