Rotterdampas korting luxor


rotterdampas korting luxor

acties toegevoegd; 2x per week een lastminute actie, plus de sauna peize review maand- en seizoensacties. Je krijgt de pas samen met een boekje met coupons, en het Rotterdampas Magazine waarin alle aanbiedingen terug zijn te vinden. Dit geldt zowel voor de films als de jazzoptredens. Capelle aan den IJssel, delft, gouda, lansingerland. Creditcard (Visa/Mastercard theater- en Concertbonnen en, podiumcadeaukaart. Ook krijg je niet het gratis pauzedrankje. Schrijf je dan snel in voor de Lastminute mail (2x p/wk) MovieMaandag mail (1x p/mnd) en Maandmail (1x p/mnd) Bedankt voor je inschrijving We hebben je aanvraag verwerkt Sluiten. Uiteraard geldt de 50-korting alleen wanneer de voorstelling niet uitverkocht. De Doelen, ben je 26 jaar of jonger of heb je een CJP-pas? 10x, met vrienden, bekijk het lijstje, ontdek meer-tip.

Ginza enschede korting
Ns met korting meereizen
Hengelsport kortingscode

Iedere donderdag t/m zondag tussen 12:00 en 17:30 uur. Bedankt voor je inschrijving We hebben je aanvraag verwerkt. Schrijf je dan snel in voor de Lastminute mail (2x p/wk) MovieMaandag mail (1x playstation store kortingscode december 2019 p/mnd) en Maandmail (1x p/mnd). Aan de kassa kaarten kopen, u kunt terecht bij het oude of nieuwe Luxor Theater. Alle acties 10x, met vrienden, bekijk het lijstje 10x Maken Bekijk het lijstje Helaas! U kunt de kaart van een zelf gewenste waarde voorzien.

Bij het Isala theater in Capelle aan de IJssel kun je op vertoon van je collegekaart op de dag van de voorstelling voor de helft van de prijs een kaartje kopen. Binnen, gratis, leuk voor kinderen, buiten 50 procent korting, jaaracties. Nederlands Fotomuseum, als student bezoek je het Nederlands Fotomuseum met 50 korting op je toegangskaartje. Voor Grote Familievoorstellingen, Festivals, Concerten, Verhuringen geldt de lage prijs niet. Deze actie is verlopen, helaas! Algemene leverings- en bezoekersvoorwaarden Wanneer u kaarten koopt bij het Luxor Theater stemt u in met de Algemene Leveringsvoorwaarden. Lees hier de handleiding.


Sitemap