Kortingscode office 365 home premium


kortingscode office 365 home premium

een SSL-certificaat aan te vragen voor jouw Yourhosting-pakket. Je account is verhuisd naar Yourhosting, maar je maakt nog steeds gebruik van je Starthosting-hostingpakket. De prijs en specificaties van je hosting- en e-mailpakket(ten) zijn hetzelfde gebleven.

Aerosleep kortingscode
Jd kortingscode januari 2019
Supernaturals kortingscode
Soak.nl kortingscode

Je kunt via Mijn Account je producten verder beheren via de Hostingmanager. Onderaan de pagina vind je je MijnWebsite-website terug. Je gekoppelde diensten en onderdelen (e-mail, MijnWebsite-websites) blijven actief. De prijs en specificaties van je hostingpakket zijn hetzelfde gebleven. Log in op Mijn Account via ml ; Klik op 'Mijn producten' links in het menu; Klik onder 'Mijn pakketten' op het pakket dat je wilt overzetten; Klik hierna onder 'Beheer je pakket' op de knop 'Opzeggen Kies vervolgens de reden voor het opzeggen; Let. Het doorlinken van een domeinnaam kost.- per jaar. Als klant van Yourhosting hoeft dat niet meer.kortingscode office 365 home premium

Thuis, op je werk of onderweg, profiteer van de voordelen van e-mail bij Yourhosting. Veel huishoudboekjes zijn gratis. Uit ons eerdere onderzoek blijkt dat gratis boekjes niet onder doen voor de betaalde versies.


Sitemap