Primera itunes card korting


primera itunes card korting

een (bij)betaling uitvoeren via ideal werkt hetzelfde als internetbankieren via je eigen bank:. . Heb je een digitale cadeaubon? het is alleen mogelijk te betalen met een Nederlandse creditcard;. Je creditcard wordt pas twee dagen na verzending belast. Heb je behoefte aan snelle uitbetaling, geef dit dan aan in het opmerkingenveld (in het volgende scherm). Je voert veilig je creditcardgegevens in via onze beveiligde SSL procedure en korting sunweb 2019 wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling;. Betalen met een Primera cadeaukaart. . Vul in welke cadeaubonnen je wilt inwisselen. Betaling lukt niet, het kan bij uitzondering voorkomen dat de ideal verbinding generiek, of van een specifieke bank niet beschikbaar is, of dat er een verbindingsprobleem optreedt met uw creditcardmaatschappij. tijdens het bestelproces kies je voor betalen met een Primera cadeaukaart;. . Vul hierboven in welke cadeaubon(nen) je zou willen inwisselen voor geld, geef aan om welk bedrag het gaat en kies de geldigheid van de cadeaubon(nen).

primera itunes card korting

Of een cadeaubon digitaal ingewisseld kan worden of dat wij de cadeaubon fysiek nodig hebben wordt duidelijk in het volgende scherm. (Bij)betaling met uw creditcard, online (bij)betalen met uw creditcard werkt als volgt:. . Dit geldt ook voor andere banken dan de Rabobank. Deze code wordt ook wel cvc-code genoemd en staat op de achterkant van je creditcard.

kies ideal als betaalmethode en selecteer de bank waarbij je jouw online betalingen regelt;. Wij betalen vanaf de Rabobank. Dat geldt zowel voor de bank als voor de m uitbetaling. Dat is elke keer twee dagen na de verzending van het artikel. Een foto uploaden is in dat geval niet nodig. De betaling wordt pas van je creditcard afgeschreven nadat de bestelling ons logistiek centrum heeft verlaten;. . Bij bedragen tot 500 euro krijg je direct het bod te zien waarbij je kunt kiezen tussen uitbetaling in geld op je rekening f uitbetaling in m tegoed (hoger bedrag). Wij gaan dan blond amsterdam korting na wat het probleem kan zijn en helpen u graag verder. Let op: je dient je volledige naam (zoals weergegeven op de creditcard) in te vullen. Dan wordt het bedrag binnen een uur teruggestort op je cadeaukaart.


Sitemap