Treinkaart 40 korting


treinkaart 40 korting

reist meer dan 3 dagen per week. #56 Read reviews 1 Write review New Dragonfish launched in April 2013. Bekijk NS abonnementen, lees voordat je een abonnement koopt goed de voorwaarden. Dit extra voordeel voor abonnementhouders is alleen te gebruiken via een anonieme of persoonlijke ov-chipkaart. Abonnementen die voor die datum aangeschaft zijn, mogen nog gebruikt worden tot einde looptijd. Zoomniveau) op in een cookie. Dan reis je 7 Keuzedagen per jaar extra voordelig met de trein.

Treinkaart 40 korting
treinkaart 40 korting

Bij de Spoordeelwinkel van de NS zijn het hele jaar door verschillende uitjes in combinatie met een NS dagretour met korting verkrijgbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld een dagje naar de dierentuin, een pretpark, een leuke stad of een evenement, waarbij de reis en toegang wordt verzorgd. Wanneer u in het bezit bent van een Dal Voordeel abonnement profiteren maximaal 3 extra reizigers van 40 korting, mits zij het reisproduct hebben geladen op hun Chipkaart of een kaartje met korting hebben gekocht.

Je reist meer dan 3 keer per maand. Social media Om artikelen te kunnen delen via social media (Twitter, Facebook, etc) is een cookie nodig. Minimaal 30 km, korting verschilt per regio, je reist vrijwel dagelijks. NS abonnementen gelden ook in onze treinen. Hema dagretours, nieuwsbrief, blijf op 22 high amersfoort korting de hoogte en schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van treinreiziger. Het abonnement Arriva Vrij Reizen was exclusief ontwikkeld voor reizigers van 65 jaar en ouder.

Kortingscode voetbaldirect augustus 2019
Glow in the dark midgetgolf scheveningen korting
Dakine online kortingscode


Sitemap