Van gogh museum openingstijden


van gogh museum openingstijden

de voet volgen of zijn schilderijen vergelijken met werk van andere 19de-eeuwse kunstenaars uit de collectie. Veel bezoekers zijn in totaal zo'n 2 uur in het museum. Het is wel nodig om de tickets online te bestellen. Na het bewonderen van de kunstwerken vind je mooie souvenirs in de museumwinkel. Op deze manier kan het museum rekening houden met aankomende drukte. Bestel tickets, museum bezoeken? Bezoek het van Gogh Museum! FAQ, vind antwoorden op veelgestelde vragen over online tickets en kortingskaarten. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod aan tentoonstellingen over uiteenlopende onderwerpen uit de 19de-eeuwse kunstgeschiedenis.

Soldaat van oranje - de musical katwijk aan zee, Nemo amsterdam museum openingstijden, Nemo science museum korting,

Zondag 09:00 - 19:00 3 september t/m 4 november 2018. Toegang is mogelijk xsnews korting tot uiterlijk een half uur voor sluitingstijd. Het is dus handig om jouw bezoek van te voren goed te plannen. Met een e-ticket heb je direct toegang tot het museum op de door jou gekozen dag en tijd. Nieuwjaarsdag (1 januari 11 - 19 uur. Parkeren is hierdoor lastig. De drukste tijd is tussen 11:00 en 15:00 Entree prijzen Volwassenen 18,00 Kinderen 0 t/m 17 jaar Gratis* Museumkaart Geldig* icom-leden Gratis Rembrandtkaart Gratis CJP 9,00 BankGiro Loterij VIP-Kaart Gratis Stadspashouders 8,50 Holland pas 15,30 * schoolgroepen uitgezonderd * Voor directe toegang met een Museumkaart. Hieronder staan de belangrijkste dingen om te weten voordat je een bezoek brengt aan het van Gogh museum op een rijtje: Het museum is dagelijks geopend van 9:00 tot 18:00 uur. Zonnebloemen, amandelbloesem, bron: je ontdekt de werken op veel verschillende manieren.

Openingstijden Tickets en webshop Toegangsprijzen Agenda. Tickets zijn online verkrijgbaar, ook met een. Bezoek de webshop voor leuke cadeaus.


Sitemap