Korting voor de efteling


korting voor de efteling

Wat kost een kaartje met korting? Zodra je hebt ingevuld only for men korting wanneer met wie je naar dit park wilt, berekenen wij voor jou de beste deal. Omdat de Efteling gelegen is in Kaatsheuvel, dat geen treinstation heeft, kun je met de trein naar Den Bosch, Breda of Tilburg reizen. Leuk voor een dagje Winter Efteling! De tickets voor de Efteling moet je printen. Hier wandel je in een prachtig Sprookjesbos tussen beroemde bewoners zoals Doornroosje, Hans en Grietje, Langnek en de Sprookjesboom. Dit zorgt voor een charmante mix van klassiekers en vernieuwende attracties. Met een account kan je zowel de samenstelling van de groep als je spaarpunten opslaan en hoef je ze dus maar 1 x in te voeren. Dwaal af in de geheime gangen en magische vertrekken en val van de ene verbazing in de andere.

Door admin 19 september 2016, lekker goedkoop naar de Efteling! Deze actie is te koop t/m Tot en met 31 januari kun je vervolgens met deze tickets de Efteling met korting bezoeken. Inbegrepen is toegang tot de Efteling, een treinkaartje naar Den Bosch, Breda of Tilburg en de busreis vanaf Den Bosch, Breda of Tilburg naar de Efteling. Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis. Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Efteling korting! Op koop je een voucher. De Vliegende Hollander, de entree tot deze attractie is al een belevenis op zich: Je treedt een groot huis binnen dat aan de buitenkant chique en mooi oogt, maar aan de binnenkant spookachtig en verbrand. Ideaal dus voor een bezoekje aan de Winter Efteling. Volk van Laaf, de mythe gaat dat het Volk van Laaf miljoenen jaren geleden op de Noordpool leefde en na een lange reis een veilige thuishaven in de Efteling vond.

Zowel bij de Efteling, de bus als de trein. De magische wereld van de Efteling is een belevenis voor jong en oud. Wat dacht je van de magische stad Raveleijn: hier wacht je een spectaculaire live-show met stunts en special effects. Totale korting: Minimaal 16 euro!

Z8 50 procent korting
Treinkaartje korting kopen


Sitemap