40 korting ov kaart


40 korting ov kaart

is 5 jaar geldig. Dit kan bij NS direct, mits bij een andere kaartlezer; bij andere treinvervoerders wacht men maximaal 3 (Arriva: 2) minuten. Reisproducten kunnen worden besteld via de webwinkels van de vervoerbedrijven. Met de Ov studentenkaart reis kortingsbon praxis pinksteren je afhankelijk van het gekozen abonnement doordeweeks of in het weekend gratis met het openbaar vervoer.

Het studentenreisproduct (vroeger een speciale kaart, en dan ook OV-studentenkaart geheten; door studenten onderling soms simpelweg 'OV' genoemd) is een abonnement voor hen die een opleiding volgen aan het mbo, het hbo of het wetenschappelijk onderwijs in Nederland.
Reis altijd buiten de spits met 40 korting dankzij het Dal Voordeel abonnement.
Bovendien kun je ook drie medereizigers met korting meenemen.
Samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders.
Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer (met het OV-chipkaartlogo) rechtsonder op de NS-kaartautomaat.

Smart parking korting reisagenten, Lil nl kortingscode, Ziggo klant korting vodafone,

Saldo kan online gekocht worden via de webwinkel op en vervolgens opgeladen worden bij een OV-chipkaartophaalpunt (automaat). Op de website van de DUO kan je aangeven dat je in plaats van een week studenten OV-chipkaart beltegoed.nl kortingscode een weekend studenten OV-chipkaart wil ontvangen. Op, de dag dat de OV-chipkaart de enige reismogelijkheid in de metro van Rotterdam werd, hadden naar verluidt enkele tienduizenden studenten nog geen OV-chipkaart. RET in Rotterdam met de tournicard en in 2003 deed de NS testen met poortjes. 20 euro: treinen van NS en Connexxion Persoonlijke OV-chipkaart 0 euro: alle treinvervoerders indien men bij die vervoerder op dat moment vrij kan reizen; behalve bij Connexxion en Qbuzz als het product niet altijd vrij reizen biedt.

Pannenkoe korting
Kaartjes eurodisney met korting
Knip & go kortingscode


Sitemap